Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Alles ging goed en producten snel in huis!en
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Had een hele domme fout gemaakt met een gedeeltelijke dubbele bestelling, maar dat was geen probleem. Dit werd op een uitermate klantvriendelijke manier opgelost, zo heb ik dat nog nooit meegemaakt! Top!!
Verbeterpuntengeen!
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Duidelijke website, snelle verzending, goed verpakt en alles heel en compleet aangekomen.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Goed produkt. Snel afgeleverd.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Goed assortiment, snelle levering
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Snel geleverd, goed stevig in een zo compact mogelijke doos ingepakt. Goede communicatie.
Verbeterpuntenéén klein minpuntje is de papieren sluitzak waarin het Epsomzout is ingepakt. Deze was helaas lekgeprikt door één van de andere producten, waardoor er zout uit was gelopen in de doos. Duurzaamheid is belangrijk, maar in dit geval niet effectief. Ik adviseer een pot of stevige plastic zak.
Bedankt voor deze beoordeling. Wij gaan kijken of we dit beter kunnen verpakken.
Pluspunten
Snelle levering, track and trace
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Goede en snelle service. Aardig persoon aan de telefoon die zeer behulpzaam was.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Klein foutje bij de bestelling, maar werd supersnel en vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenIk belde het nummer op de factuur en kreeg een vrouw die heel verbaasd leek gebeld te worden voor de winkel. Wellicht een tweede lijn voor klantcontact een idee?
Bedankt voor deze beoordeling en feedback.
Pluspunten
Correcte en snelle levering
VerbeterpuntenDure extrakosten (verzending + betaling met Banccontact) in vergelijk met andere nederlandse firmas waar aankoop vanaf 40€ gratis is.
Bedankt voor deze beoordeling. Wij zijn hiervoor in de plaats weer goedkoper met onze producten.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie over status van bestelling
VerbeterpuntenJammer dat je perse een onderbedrag van €15,- moet besteden, wil je een bestelling doen
Bedankt voor deze beoordeling. Wij hanteren een minimum orderbedrag van 15 euro, omdat wij ook een deel van de verzendkosten op ons nemen. Dit ervaren de meeste klanten als zeer prettig
Pluspunten
Alles prima!!!
VerbeterpuntenGEEN!
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
snelle levering, netjes ingepakt goede gebruikersinfo.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
snel correct
Verbeterpuntenniets
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Produkt makkelijk te kiezen uit assortiment en vlot om betaling geregeld te krijgen. Allemaal positief dus, in mijn geval.
Verbeterpunten??
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Prima service en snelle levering!
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
De zorgvuldigheid bij inpakken voor vervoer en de prima producten
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Snelle levering!
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Betrouwbaar en accuraat !
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Mooi product, snelle levering
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
correct en snel afgehandeld
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Snel en goede prijzen.
VerbeterpuntenJammer dat je voor een minimaal bedrag moet bestellen.
Bedankt voor deze beoordeling. Wij hebben voor een minimaal orderbedrag gekozen, omdat wij ook een deel van de verzendkosten op ons nemen