Pluspunten
tijdige levering. goede communicatie.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Snelle levering . Goed verpakt Nette producten in afsluitbare verpakking .
VerbeterpuntenWat ik zelf wel vervelend vond . ik had 1 kilo epsomzout nodig voor mijn aquarium als medicatie . Nu heb ik intotaal 3 kilo moeten bestellen omdat pas vanaf 15 euro een bestelling kan worden gedaan . Dat was mijn nadeel . Voor de rest geen verbetering punten
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij hanteren een minimum orderbedrag van 15 euro, omdat wij ook al een deel van de verzendkosten op ons nemen.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Correcte afhandeling.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Prima en snel
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Tip Top. Snelle verzending. Fijne producten.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Hele snelle levering
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Snelle levering en mooi dat ze met minimaal bestelbedrag verzendkosten acceptabel houden.
Verbeterpunten-
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenOok leveren als product is minder dan 15 kost
Bedankt voor deze beoordeling. Wij hanteren een minimum orderbedrag van 15 euro, omdat wij ook al een deel van de verzendkosten op ons nemen.
Suggestions
The bag Doesn't have any label or sertificate of origin. I'm not sure in product's quality.
Pluspunten
Prijs. DUidelijke website. Snelle levering
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke productinformatie meegeleverd, goed verpakt, betaling en afhandeling prima.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Snelle levering. Hele goede kwaliteit producten. Prijs-kwaliteit is top!!!
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Ik vond allles prima: levertijd, artikelen, snelheid van levering, etc. Geen klachten of verbeteunten.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
snelle levering, goed ingepakt en voordelig
Verbeterpuntenn.v.t.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
De website geeft duidelijke informatie en is gebruiksvriendelijk. De bestelling wordt correct behandeld en snel geleverd.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Alles prima verlopen, producten aan het uittesten
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Vriendelijk-snel-accuraat-behulpzaam-correct.
VerbeterpuntenBij gebruik van ballon veel moeite om te hanteren ,doordat spuit niet goed past op ventiel.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
De klysma werkt prima Maakt de darmengoed schoon en is goed schoon te maken ben er erg blij mee
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Goeie producten, snelle levering
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Snel behulpzaam
VerbeterpuntenWeet ik nog niet
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Snel. helder wanneer de levering kan verwachten. Zorgvuldig ingepakt.