Pluspunten
Snelle en correcte service
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Supersnelle levering
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Snel geleverd Redelijke prijzen
Verbeterpuntenhet is vrij onduidelijk hoe je pakket op een ander adres wil laten bezorgen (PakjeGemak) Moet nu het adres van het ophaalpunt opgeven.. Dat kan makkelijker door eigen postcode op te geven en dan het programma het dichtstbijzijnde ophaalpunt te laten selecteren. Net zoals bij vele andere webshops
Bedankt voor deze beoordeling. Wij gaan kijken of we PakjeGemak duidelijker in onze webshop kunnen krijgen.
Pluspunten
Sympathieke, begrijpende uitstraling van de websitetekst, frisse uitstraling van de websitesfeer. Persoonlijk en klantvriendelijk en daardoor wint het aan vertrouwen.
VerbeterpuntenVoor beginners uitleg wat je als basis nodig hebt voor een klysma.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Alles goed geregeld. Goed product/Snel geleverd. Zo hoort dat !
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Zeer snelle levering en heel correct.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
omschrijving van het product. en snelle bezorging
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Overzichtelijk, snelle levering, Top
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle verzending
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd. En ik ben goed op de hoogte gehouden.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Handige site Snelle levering Goede verpakking
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Hebben de producten waar ik naar op zoek was.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
goede informatie persoonlijk snelle levering Nettjes verpakt
Verbeterpuntenga zo door!
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Prima service. Op mijn verzoek de levering uitgesteld tot na mijn vakantie en toen ook keurig en snel afgeleverd.
Verbeterpunten-
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Alles is netjes afgeleverd - goed verzorgd verpakt en vrij snel ontvangen (in België) - aflevering met Post.nl is ook goed gegaan - 1e keer niet thuis - briefje achtergelaten en dag later alsnog bezorgd
Verbeterpuntenhet pakje was al binnen en had alleen een mail gehad dat het pakje in behandeling was en geen mail ontvangen dat het ook was verstuurd - zie het niet als iets negatiefs - beter zo dan andersom - maar zou misschien aandacht aan kunnen besteden dat het pakje ook werkelijk is verzonden
Bedankt voor deze beoordeling. Waarschijnlijk is de e-mail met de track & trace code bij uw ongewenste berichten terecht gekomen.
Pluspunten
Snelle levering Overzichtelijke website Groot assortiment Prijs/kwaliteit is ook goed
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
zorgvuldig, vriendelijk, mij bellen tav vergissing in de verzending, ik had verkeerd nummer gegeven! goeie producten
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
- duidelijke en beleefde communicatie - alles verliep correct met het aanpassen van de bestelling - zeer aangenaam om te winkelen!
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Snel en correcte geleverd
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Snelle bezorging, goede service