Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Goede telefonische uitleg. Snelle levering.
VerbeterpuntenNieuwe klysmaset en dan speciaal de plastic klysmapot 1 liter heeft GEEN handvat. Mijn oude pot heeft dat wel en dat is toch wel HEEL HANDIG.
Bedankt voor deze beoordeling. De 2 literkan uit ons assortiment heeft wel een handvat
Pluspunten
Snelle levering, prima product
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Goede informatie, redelijke prijzen, redelijke vlotte levering.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Alles volgens afspraak. Goede en uitgebreide informatie over de producten.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Alles liep op rolletjes, bestelling kwam de volgende dag, fijn dat ik wist wanneer het ongeveer bezorgd werd.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Snel bezorgd en keurig verpakt!
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Snelle en correcte bezorging.
Verbeterpuntengeen idee
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
vlotte levering en duidelijke handleiding
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Super snelle levering. Overzichtelijke webshop die ook op je mobiel goed werkt!
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Producten van hoge kwaliteit.
Pluspunten
VerbeterpuntenKan jullie bedrijf nog niet zo goed beoordelen,heb onlangs een darmreinigingset besteld,en ondanks dat de gebruiksaanwijzing makkelijk was,paste de slang niet op de kan waar het water door moest lopen.Dit stukje heb ik af moeten zagen en dat lijkt mij niet de bedoeling.
Wat vervelend om te horen dat u het niet voor elkaar heeft gekregen om de slang er op de normale manier op te krijgen. Het is inderdaad lastig om het slangetje erover heen te krijgen, maar wel noodzakelijk, omdat anders de kan bij gebruik zou kunnen lekken, waar de slang bevestigd is. Wij verkopen de sets dagelijks, maar komen dit probleem zelden tegen. Misschien was het handiger geweest dat u eerst even had gebeld, voordat u zelf aan de slag was gegaan. Wellicht hadden wij u aan de telefoon verder kunnen helpen.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Bijzonder behulpzame klantenservice
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Snel
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede communicatie!
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
ptt had problemen bij levering. Lekker in m'n vel is er achteraan gegaan en dezelfde week werd pakket bezorgd. Goed gedaan,geeft vertrouwen in Lekker in m'n vel
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
goede producten en snelle levering
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
snel geleverd betaling achteraf
Verbeterpuntenafterpay knop stond niet in de rekening vermeld
Bedankt voor deze beoordeling. Het probleem met de betalingsknop van Afterpay is inmiddels opgelost.
Pluspunten
Bestelling was al één dag later binnen!! Super helemaal top!
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Mooie en praktische website met ruimschoots info over de producten. Snelle levering naar Belgie. Erg tevreden!