Pluspunten
Verbeterpuntenvan de vier zakjes waren er twee kapot
Bedankt voor deze beoordeling. Vervelend om te horen dat er twee zakjes kapot waren. Om welke zakjes ging het precies?
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Snelle reactie na een klacht
VerbeterpuntenMeer inlevingsvermogen naar de klant
Vervelend dat u niet tevreden was over de levering van uw bestelling. Wij willen u toch bedanken voor de uitgebreide feedback die u via de e-mail heeft gegeven, hier kunnen wij alleen maar van leren.
Pluspunten
goede product mix en goede uitleg. Eerste klasse service.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Punctuele snelle levering
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Mooi aanbod , snelle nette verzending . Prima !
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Hele bestelprocedure gaat supersnel. Geen obstakels tegengekomen.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Goede prijs Snelle levering Goede uitleg
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
deskundig advies geduldige uitleg top producten goede prijs vlotte levering
Verbeterpunten? zou ik niet weten t is een top bedrijf
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Behulpzaam, snelle service
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Na consultatie van de leverprocedure bleek dat mijn producten niet geleverd waren, in tegenstelling tot datgene vermeld werd op de opvolging van mijn goederen. Ik nam telefonisch contact op met de winkel. Men stelde onmiddellijk alles in het werk om te achterhalen waar het probleem zich voordeed. Bleek dat de verpakking van één van mijn bestelde producten gescheurd was waardoor het opnieuw verzonden diende te worden. Men had me daaromtrent bericht, doch had ik deze mail niet ontvangen wegens 'spam-bericht'. Dit betrof dus een miscommunicatie dat buiten ieders wil omlag. Wat de producten betreft kan ik alleen maar tevreden vaststellen dat de omschrijving overeen komt met datgene wat ik ontvangen heb. Ik kan dan ook concluderen dat ik meer dan tevreden ben met mijn eerste aankoop bij Lekker in mijn vel!
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Helemaal tevreden: via overschrijving vanuit Belgie kwam de betaling na 1 dag aan, toevallig de dag voor verzending, dag nadien pakketje aangekomen. Pakketje correct, volledig, en goed verpakt. Producten ook in orde. Top.
VerbeterpuntenIk vraag me af of er een weloverwogen geleidelijke uitbreiding van aanbod zal plaatsvinden in de toekomst. Mijn interesse gaat uit naar zo natuurlijk mogelijke en duurzame producten. Transparantie van ingredienten, productieproces en producenten zijn hierbij belangrijk voor me.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij blijven altijd opzoek naar nieuwe producten die goed in ons assortiment passen.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Ze hebben mijn opdracht goed verwerkt.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Duidelijke uitleg over de producten en het gebruik ervan
Verbeterpuntenpersoonlijk zou ik meer met kleur werken om de velden aan te geven ipv tabellen
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Bestelling was echt supersnel binnen!!
VerbeterpuntenGeen idee
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Tot nu toe helemaal in orde
Verbeterpuntenkleine collectie
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Uitermate vriendelijke man aan telefoon en niet te beroerd om een tijdje te kletsen over vanalles en nog wat. Erg behulpzaam en goede tips gekregen over mijn bestelling. Zeer snelle en goed verpakte levering.........echt een aanrader!
VerbeterpuntenGeen, alleen maar positief!
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Snelle aflevering, redelijke prijzen en goed ingepakte producten.
Pluspunten
Verbeterpuntengeen info of uitleg over gebruik van Ph strips
Bedankt voor deze beoordeling. Alle informatie en instructies over de pH meetstrips is op onze site terug te lezen.