Pluspunten
Bestelling liep vlekkeloos.
VerbeterpuntenDe klysma maatkan van 2 l die ik bestelde werd geleverd met een te dunne slang. De slang is goed geschikt voor de inbrengcanule met het kraantje, maar in feite ongeschikt voor bevestiging op de kan. Je moet hem eerst verwarmen en dan kost het nog heel veel tijd en mannenkracht om de slang op de kan te krijgen. Dit is in de afgelopen 35 jaar mijn derde kan Nooit eerder zo'n probleem meegemaakt. Dit kan veel beter.
Bedankt voor deze beoordeling. Normaal gesproken moet de slang eenvoudig op de kan kunnen, als alle stappen goed uit het bijgeleverde foldertje worden uitgevoerd.
Pluspunten
Snelle reactie, foutje geweldig opgelost!
VerbeterpuntenIets professioneler overkomen. Oh hij staat nu even onder de douche klinkt erg hobbyachtig.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Superservice, snel en alles werkt prima!
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Na bestelling snel geleverd.
VerbeterpuntenOok producten onder 12 euro bestellen en afrekenen.
Bedankt voor deze beoordeling. Omdat wij een deel van de verzendkosten op ons nemen, hanteren wij een minimale orderbedrag van € 15,-
Pluspunten
Snelle bezorging, netjes met instructies meegeleverd.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
snelle levering, klantvriendelijk, snelle reactie
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Snelle levering, voor herhaling vatbaar
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
goede website, snelle en correcte levering
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Zeer tevreden over de snelle afhandeling vna m'n bestelling. Alles is in goede orde ontvangen.
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
geleverd materiaal is kwalitatief zeer snelle levering kortom: correcte service
Verbeterpuntengeen negatieve ervaring
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
snelle en goede service
Verbeterpuntenpost nl geen pakjes afgeven aan buren in Belgie als de klant dat niet had gevraagd
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Alles was makkelijk, en binnen 24 uur in huis. Complimenten!
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
Logistiek volgbaar
VerbeterpuntenZulke kleine dingen besteld, komt het in een doos die veel te groot is voor de brievenbus! Ik hou er niet van om mijn buren met mijn pakjes lastig te vallen, dus als het door de brievenbus past, doe dat dan.
Bedankt voor deze beoordeling en feedback. Briefpost was in dit geval misschien handiger geweest, maar dan was het pakketje niet meer te traceren via track & trace. Dit is voor veel klanten wel gewenst, vooral als bestellingen zoek raken.
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
Goede internetsite met alle info
VerbeterpuntenPorto kosten
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
website super duidelijk bestelling snel geleverd genoeg tijd voor nadenken en terugsturen beschrijving van producten correct zonder te veel PR (bla,bla,bla)
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
goede communicatie!
Verbeterpunteneventueel meer verzenddagen?
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
De bestelling ging lekker vlot en was ook vlot thuis.
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Slechte service! Helaas zeer ontevreden en een fout van hun kant werd niet verholpen
Verbeterpuntenklantgerichte service die niet aanwezig is
Beste Jolanda, U hebt bij ons gemeld dat u een huidborstel heeft ontvangen, beschadigd door tape. Deze klacht hebben wij nog nooit eerder gehad en bij het verzenden hebben wij ook geen beschadiging geconstateerd. Toch willen wij hierbij niet zeggen dat het niet zou kunnen. Wij hebben hierover uitvoerig contact gehad via de e-mail en u bijv. ook gevraagd of u een foto van de beschadiging kon opsturen. Dit kon u niet, omdat u de borstel reeds had weggegooid uit hygiënisch oogpunt en dat u reeds een andere borstel elders had besteld. Wij konden ons daarom niet van de schade op de hoogte stellen. U had te allen tijde binnen 14 dagen kunnen retourneren. Als de schade ons verwijtbaar was had u alle kosten terug gekregen, inclusief de retourkoste
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
snelle levering, goede indruk van de site. nodigt uit zonder opdringerig te zijn
Bedankt voor deze beoordeling
Pluspunten
Super snel geleverd na bestellen. Goed verpakt. Hele goede info over de track & trace codes via e-mail. Helemaal top.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Pluspunten
Van aankoop tot levering prima geregeld!
Verbeterpunten-