Pluspunten
Alles is vlot en goed verlopen. Produkt is goed. Beschrijving op de site klopt.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Goed direct telefonisch contact. Direct besteld op vrijdagmiddag tegen het eind. Toch al ingepakt en opgestuurd dezelfde dag. Netjes bezorgd.
VerbeterpuntenMaak jezelf beter bekend - gemakkelijker vindbaar. Enige tijd geleden zocht ik naar een leverancier van Epsom zout - Bitter zout, evenals van Zuiveringszout(?) - Baking Soda in Nederland maar ik heb u toen niet gevonden. Bent u pas begonnen? Ik zou u willen aanraden colloïdaal zilver (dat is wat anders dan zilver-ionen! Let op! Want daar is verwarring over. Zilver-ionen werken niet als anti-biotica zoals zuiver zilver doet. Er zijn sets te koop maar die maken zilver-ionen denk ik. Niet doen. Verder is zuiver 99,99% zilver belangrijk (dat raakt steeds op dus moet worden aangevuld) aan uw assortiment toe te voegen en colloïdaal zilvermakers. En staafjes zuiver zilver daarvoor. En boeken over het gebruik en de toepassing ervan als anti-bioticum. ZEER BELANGRIJK NU DE ANTI-BIOTICA NIET MEER WERKEN VANWEGE DE SUPERBACTERIEËN. Verder zou u aardmatten kunnen toevoegen aan uw assortiment.
Bedankt voor deze beoordeling en aanvullende informatie/feedback. Wij horen juist vaak dat we goed te vinden zijn online. Wij zijn al meer dan 2 jaar actief dus hier zou het niet aan moeten liggen.
Pluspunten
Snelle verzending en verzorgd verpakt
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
snelle bezorging,werkt bij sportkleding te wassen om geur weg te krijgen,anders bleef de geur vooral onder oksel hangen,[BAH]. gewoon in de wasmachine,wasmiddel en een schepje zuiveringszout. gwoon top.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
efficiënte en snelle afhandeling van bestelling en levering
Verbeterpuntenhet traceren in detail (vermoedelijk uur van levering) is blijkbaar niet mogelijk in Belgie; het inloggen bij Post.nl voorziet geen adres buiten Nederland
Bedankt voor deze beoordeling. Normaal gesproken zou het pakketje helemaal te traceren moeten zijn.
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Snel bezorgd, matrialen lijken goed van kwaliteit.
VerbeterpuntenEerste indruk, van verpakking slordig ivm alleen in plastic zak. Lastig om produkten hygienisch te bewaren in plasticzak. Ik miste de gebruiksaanwijzing. Had geen idee hoe ik het product in elkaar moest zetten.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe optie verzenden naar een afhaalpunt zonder bijkomende kosten
Bedankt voor deze beoordeling en feedback.
Het lukt bij mij niet een spoeling te doen. Het water sijpelt met een slakkengang door de slang. De kan staat hoog en steeds controleer ik of het water doorloopt, dat doet het maar superlangzaam. Na een uur was er een klein beetje doorgespoeld. Teleurgesteld.
Beste Cem, Wat vervelend dat de spoeling niet goed werkt, normaal gesproken moet het water goed door de slang en canule doorlopen. Heeft u al gekeken hoe het water doorloopt zonder dat u de slang/canule heeft ingebracht en heeft u wel gekeken of het kraantje goed open staat? Wij hebben nooit eerder hierover klachten gehad en wij willen graag met u hierover meedenken. U kunt ons te allen tijde telefonisch of per e-mail bereiken. Wij zijn u gaarne van dienst en hopen u succesvol te kunnen helpen.
Pluspunten
Goede informatie op de website. Goed product. Snelle levering.
Pluspunten
snelle levering, nette overzichtelijke website, duidelijke uitleg.
Verbeterpuntende bevestigingsmail kwam in mijn spamfolder.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding, goede en duidelijke instructies
Verbeterpuntenslang was ontzettend moeilijk op de kan aan te sluiten
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering, beschrijving erbij.
VerbeterpuntenZat vrij los in de doos waardoor het kon schudden, niet handig voor mogelijk schade oplopen. Zou ik beter inpakken.
Bedankt voor deze beoordeling. Wij proberen zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken om milieuvervuiling tegen te gaan en wij gebruiken alleen maar meer verpakkingsmateriaal als het echt nodig is (bijvoorbeeld bij breekbare dingen).
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Snele bezorging
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle en accurate levering.
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
Een hele aparte ervaring. Wel een fijne. Behandeling zelf intiem, alleen of samen uitgevoerd. Dat is al aan te bevelen. Daarna geeft het verfrist en nog later een ontspannen gevoel. Wil niet meer zonder.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
na mijn vraag via e-mail, onmiddellijk adequaat en vriendelijk antwoord. levering binnen de week in België. vacuüm verpakking.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
snelle en correcte levering