Pluspunten
duidelijke uitleg over produkten en snelle levering
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
was precies artikel wat ik zocht! snel antwoord op mn vraag goed verzonden; goed aan gekomen
Verbeterpuntenipv om de dag, misschien dagelijks verzenden? nog sneller in huis
Bedankt voor deze beoordeling en feedback!
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering ! ! !
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Goede site, goed geprijsd.
VerbeterpuntenAls er op de site staat dat het product leverbaar is, dan is het teleurstellend als dat niet het geval is. Ook de communicatie over levering kan beter. Ik kreeg als laatste bericht dat ik nog geduld moest hebben en dezelfde dag werd het afgeleverd ;-)
Bedankt voor deze beoordeling en feedback. De site geeft normaal gesproken een goed beeld over de actuele voorraad. Hier is waarschijnlijk iets fout gegaan bij ons in het systeem. Op 27 juni werd het door u bestelde product afgeleverd door onze leveranciers. Toen hebben wij u gelijk een bericht gestuurd en diezelfde dag nog uw bestelling in orde gemaakt. Vandaar dat uw bestelling dezelfde dag werd afgeleverd. Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
supersnel verzonden en thuis.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
prima product, mooie verpakking en snelle levering - top! Bedankt!
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Persoonlijk en snel
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
alles liep gesmeerd, wat mij betreft. van bestelling tot ontvangst ervan.
VerbeterpuntenOmdat de hele procedure goed liep, kan ik er geen noemen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Snelle en keurige levering, mijn dank daar voor.
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
Had het netjes op tijd binnen zoals het op de site vermeld staat.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Site is duidelijk, producten worden keurig en snel geleverd. Helemaal prima, dus!
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Bedankt voor deze beoordeling.
Ik had een kleine bestelling; deze werd geleverd in een doosje dat bezorgd moest worden door TNT..in een nopjes-enveloppe was beter geweest...kon door de brievenbus..
Bedankt voor deze beoordeling en feedback. Briefpost was in dit geval misschien handiger geweest, maar dan was het pakketje niet meer te traceren via track & trace. Dit is voor veel klanten wel gewenst.
Pluspunten
ik heb mijn bestelling netjes ingepakt ontvangen, producten die heb ik besteld zijn van goede kwaliteit, ik ben dus super tevreden
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
verzorging: prima levering: prima invullen bestelformulier: prima
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
duidelijke website. Makkelijke betaling en snelle levering.
Verbeterpuntengebruik van paypal zou gratis moeten zijn. De meeste bedrijven rekenen daar niets voor.
Bedankt voor deze beoordeling. De meeste bedrijven rekenen inderdaad geen kosten voor Paypal, maar wij nemen daar in tegen weer een deel van de verzendkosten op ons.
Pluspunten
Correcte afhandeling, vlotte zending en goede prijzen
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
snel en betrouw baar
Verbeterpuntenkan ik niet vinden
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen
Verbeterpuntengroter assortiment?
Bedankt voor deze beoordeling en feedback.
Pluspunten
Op tijd geleverd
Verbeterpuntenwaren de stazakken op?
Bedankt voor deze beoordeling. De 25 kilo Epsomzout verkopen wij niet in stazakken vanwege de stevigheid.
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt. Producten zoals op website beschreven.
Bedankt voor deze mooi beoordeling.
Pluspunten
snelle bezorging, alles prima
Verbeterpuntennog steeds geen antwoord op mijn vragen
Bedankt voor deze beoordeling. Wat voor vragen had u precies?Wij zouden hier graag een eventuele bijdrage in willen leveren, maar wij hebben hier helaas geen e-mail of telefoontje over gehad.
Pluspunten
Makkelijke bestelling
VerbeterpuntenDuurt veel te lang dat je het in huis hebt
Bedankt voor deze beoordeling en feedback. Ons excuus dat u lang moest wachten op uw bestelling. Wij hadden een door u bestelde artikel niet op voorraad en onze leverancier had dit artikel ook niet meer op voorraad. Vandaar dat het allemaal wat langer duurde dan normaal. Meestal heeft de klant de verzending binnen 1 dag in huis.