Pluspunten
Snelle en nette levering! Mijn product was even niet leverbaar en kreeg daar keurig een mailtje over.
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten noemen.
Dank voor deze mooie waardering en feedback!
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Dank voor deze waardering en feedback!
Pluspunten
Dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Supersnel in huis
Dank voor deze waardering!
Pluspunten
Erg blij met hetgeen ik heb besteld! Snelle levering en goede producten
Dank voor deze mooie feedback!
Pluspunten
Duidelijke website, duidelijke omschrijving van de artikelen, en snelle levertijd.
Dank voor deze waardering!
Dank voor deze mooie waardering!
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke website.
VerbeterpuntenNog ruimer assortiment, categorie aanbiedingen toevoegen niet alleen op home page.
Dank voor deze waardering en feedback. We hebben uw verbeterpunt inmiddels doorgevoerd. Een waardevolle opmerking die we graag belonen met een kortingsbon. We zullen u deze per mail toesturen.
Pluspunten
Ik kreeg snel een antwoord op mijn vraag via de mail. Een correcte en snelle levering met daarbij een klein kadootje.
Dank voor deze feedback!
Pluspunten
Snelle levering, prettige info op website, leuk om bij bestelling een kleine attentie te vinden
Dank voor deze beoordeling en feedback!
Pluspunten
Prima site en levering keurig op tijd
Dank voor deze beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt én een presentje erbij! Website is zeer gebruikersvriendelijk en de verzendkosten zijn voordelig.
VerbeterpuntenNiets kunnen ontdekken.
Dank voor deze mooie feedback en beoordeling!
Pluspunten
snelle levering en het product voldeed prima aan wat ik ervan verwachtte. Leuk dat er iets extra bijzat...
Dank voor deze feedback en beoordeling!
Pluspunten
prima ontvangen
Dank voor deze beoordeling en waardering!
Pluspunten
Bestelling werd snel en keurig verzorgd afgeleverd.
VerbeterpuntenIk was volmaakt tevreden, dus zou niet weten hoe het beter, vlotter of perfecter kon.
Hartelijk bedankt, dit vinden we leuk te horen!
Pluspunten
Het gelijk doorgeven dat een product niet leverbaar is! Het laten weten hoe het proces verloopt.
VerbeterpuntenOp de site laten weten dat een product wel of niet leverbaar is.
Dank voor deze feedback!
Pluspunten
Hele snelle levering, leuke producten.
Dank voor deze beoordeling!
Pluspunten
De winkel is helemaal ok voor mij. Zeer snelle en correcte levering. Meer moet dat niet zijn.
VerbeterpuntenBepaalde wetenswaardigheden ben ik elders moeten gaan zoeken. Zo bvb de frekwentie waarmee een klisma mag toegepast worden.
Hartelijk dank voor deze feedback, mooi! Over de frequentie van een darmspoeling doen we geen uitspraken omdat we van mening zijn dat hierop geen standaard te maken is. Elk lichaam is uniek en aan dit feit voorbijgaan zou in strijd zijn met onze gedachtegang.
Pluspunten
Goed bereikbaar, ik werd snel teruggebeld. Kreeg uitvoerig antwoord op mijn vragen. Verzending van de spullen zoals te lezen op de site. Prima dus. Prima kwaliteit.
VerbeterpuntenNavigatie website vond ik wat lastig.
Dank voor deze mooie feedback!
Pluspunten
Prima zaak. Aanrader!!!
Dank voor deze fijne aanbeveling!
Pluspunten
Snelle levering en goede producten!
Dank voor deze beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, prima producten
VerbeterpuntenLevering beter verpakken , mijn zak met zout was gescheurd, waarschijnlijk door het vervoer.
Dank voor deze feedback! We gaan er extra aandacht aan besteden.
Pluspunten
discrete en snelle levering, duidelijke beschrijving toegevoegd
Verbeterpuntengeen
Dank voor deze feedback!
Pluspunten
Goede service, snelle verzending, betaalbare producten, lage verzendkosten en een zeer compleet aanbod. Erg tevreden!
Dank voor deze mooie feedback en waardering. Dit is precies waar we voortdurend naar streven.