Pluspunten
Goede collectie Snelle levering Correct geleverd
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
duidelijke site, vlotte afwerking bestelling, vlugge levering , echt alles ok !
Verbeterpuntennee
Bedankt voor de geweldige feedback!
Pluspunten
Ontzettend goed dat ik heel snel een mailtje terug kreeg op mijn vraag naar een product, en dat dit ook werd toegevoegd aan het assortiment! Dat zal me altijd bijblijven, dat dat voor me gedaan werd!!
Graag gedaan en zo is het een win-win-situatie toch? Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke informatie, mooie website, ervaringsdeskundig! en heel fijn om een extra tip te krijgen over het epsomzout. Fijn dat je meedenkt.
VerbeterpuntenVooral doorgaan :-)!
Heel fijn om deze feedback te krijgen!
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
Snel, correct, volledig!!
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Dank voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, goede producten. Site biedt genoeg info.
VerbeterpuntenNee.
Dank voor deze beoordeling!
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en vriendelijk en tegelijkertijd zakelijk correct.
Geweldig, dank voor deze feedback!
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Alles is goed en veilig ingepakt en snel geleverd. Het is goed wat ik allemaal bestel.
Bedankt voor deze feedback!
Pluspunten
Een uitstekende snelle levering en service
Hartelijk dank voor de mooie waardering!
Hartelijk dank voor de mooie waardering!
Pluspunten
Ontzettend snelle service! Zelfs tijdens de drukke feestdagen periode.
Hartelijk dank voor de mooie feedback!
Dit is voor heteerst dat ik hier iets bestel, dus kan er nog maar weinig over zeggen.
Bedankt voor uw feedback. Jammer van de onvoldoendes. Zou u dit willen toelichten?
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Vriendelijk, komt afspraken na en probeert ook ten dienste zijn ook buiten de regels die er zijn.
VerbeterpuntenNee
Bedankt voor deze beoordeling. De onvoldoendes lijken niet in overeenstemming met uw feedback. Wilt u eens kijken of dit de bedoeling was?
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
Ik was helemaal vergeten te reageren, maar ik had het pakje heel snel binnen. En ook het feit, dat je steeds op de hoogte wordt gehouden van de status van je bestelling is heel prettig. Het was de eerste keer dat ik wat bestelde. Ik ben DIK tevreden.
Hartelijk dank voor deze mooie feedback en beoordeling!
Jammer dat u zo teleurgesteld bent in webshop Lekker in m\'n vel. Het is alleen niet helder op welke punten het beter had gekund. Het invullen van een enquete is altijd op vrijwillige basis. Op deze pagina staat meer te lezen over een korting voor therapeuten: http://www.lekkerinmnvel.nl/therapeuten. Deze biedt ik u graag aan.
Dank voor deze mooie beoordeling!
Dank voor deze beoordeling!
Pluspunten
Makkelijk, snel, mooie producten, overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenMeer producten
Hartelijk dank voor deze beoordeling. Op dit moment ondergaat de webshop een assortimentsuitbreiding. Dankzij de verhuizing zijn de mogelijkheden toegenomen. Dank voor de feedback!