3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het klopt met wat ik heb besteld.

Het duurde even voordat de bestelling binnen was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gewoon geleverd zoals beloofd

Pluspunten

Misschien uitbreiden? Meer producten? Verder ok!

Pluspunten

Goed product en een snelle levering,

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het product is tot volle tevredenheid.

De levering liet erg lang op zich wachten. Maandagmiddag besteld, donderdag geleverd.

Pluspunten

snelle levering, correct !

Potje van bitterzout (heden) sluit niet goed. mijn eerste potje bitterzout in 2011 was eigenlijk al goed genoeg (draaideksel) dit is steviger.

Pluspunten

Alles precies zoals afgesproken/toegezegd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Naam was niet bij adres meegegeven, dus TNT moest het pakket openmaken op zoek naar factuur. Of het nu TNT was of Lekker in m'n Vel, maar wij ontvingen uiteindelijk in een doos een dubbele vuilniszak, met daarin 25 kilo bitterzout. Beetje vreemde presentatie op die manier...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering goede producten!

Had juiste huisnummer doorgegeven, op verpakking niet helemaal correct(stonden nog andere getallen bij). Had geluk met een ervaren leveraar anders was het pakket niet afgeleverd geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dik tevreden over bestelling, verzending en levering van twee flesjes alkadruppels.

Ik denk, dat twee flesje alkadruppels niet als pakketpost, maar als briefpost kunnen worden verzonden, omdat je dan een vrije levering hebt en er niet voor thuis hoeft te blijven. Ik denk dat het ook voordeliger is voor u. Dus interne scheiding, wat kan wel met briefpost en wat moet met pakketpost.

Pluspunten

Snelle levering. Heldere webshop. Nuttige tips voor andere produkten. Sympathieke extra ondersteuning in de vorm van een flyer en download.

directe beschikbaarheid van de verzendkosten en prijzen tonen inclusief btw.

Pluspunten

prims website en supersnelle levering

geen

Pluspunten

Snelle levering. Goede verpakkingen. Gewoon prettig gevoel bij dit bedrijf.

Pluspunten

Snelle reacties bij vragen, goede service, goede producten, snelle levering, webwinkel wordt regelmatig uitgebreid.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen; zeer klantvriendelijk; snelle levering

Pluspunten

Discrete verpakking zonder afzender

Geen. Ik ben tevreden.

Pluspunten

Geleverd conform afspraak

Pluspunten

Goede website. Snelle behandeling

Pluspunten

Snelle levering en discreet

Slangetje schiet af en toe los van het kraantje

Pluspunten

goede tips op de hele site, door lekkerinmnvel.nl ben ik tot het idee gekomen, dat veel van mijn klachten vermoedelijk vanuit mijn maag/ darmen komen. Nu kan ik ermee aan de slag, en het gaat al beter! Bovendien vind ik het prachtig dat hier ook wat "aparte" producten te vinden zijn, en natuurlijke producten, ik ben er klaar met al die chemische zooi!

Ik had een e-mail gestuurd met een vraag over een dosering van een product, maar heb daar nooit een antwoord over gehad. dat was wat minder...

Pluspunten

het was voor mij de 1e bestelling bij uw bedrijf. snel geleverd. goede communicatie i.v.m. order, bevestiging en verzending. een goede indruk en een professioneel werkend bedrijf.

het was een zak van 5kg die verpakt was in een doos. de bodem van de doos was te licht alles is toch goed gegaan. een tip kan zijn om bij dit soort zendingen een versteviging op de bodem te leggen.

Pluspunten

My order was exactly what I expected it to be. All items were of first rate quality. - I, unexpectedly, received an extra "gift" item which complemented what I had ordered, a thoughtful touch.

Why mess with perfection?

Kolkrijst 30

3828 EJ Hoogland

Over Lekker in m'n vel

Gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid!