Pluspunten

Snelle levering en goede uitleg in de klysmaset.

Als tip wil ik meegeven om geen kraantje te plaatsen aan het uiteinde van de witte, starre rectumcanule. Het is een onhandige plaats om de flow van het inlopende water te regelen, vooral voor mensen die niet lenig zijn. Bovendien lekt de schroefverbinding. In ziekenhuizen wordt een speciale flowregelaar gebruikt, deze kan worden bevestigd om de aanvoerende pvc-slang en werkt prima.

Pluspunten

Bestelling is snel ontvangen, en de klantenservice sprak mij bij naam aan en vermeldde zelf ook een naam. Ik heb bij drie verschillende maar vergelijkbare webshops een bestelling geplaatst eind november, en dit was de enige webshop waarbij ik bij naam werd genoemd. De andere twee spraken me aan met 'geachte klant' en sloten af met 'de klantenservice'. Superonpersoonlijk. Ik zal vaker bij lekker in m'n vel bestellen.

Spelfouten in de mails! Heb even nagekeken waar, want dat was het enige dat me aan verbeterpunt bij stond. Het betreft alleen de mails vanuit KiyOh, daar heet het bedrijf: Lekker in m\'n vel, neem aan dat de \ daar niet in thuishoort! :)

Pluspunten

snel antwoord op mijn vraag per mail (indicatie voor levering) discreet verzonden

geen

Pluspunten

Alles netjes en snel geleverd. Met nog een extraatje. Leuk!

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteitsvolle producten, goede beschrijving op de site en meegeleverd met product, goede prijs kwaliteit verhouding.

Leveringskosten mogen iets lager, er mag nog wat uitgebreider productinformatie op de site zelf staan, geen minimumbedrag om te kunnen bestellen zou ook leuk zijn.

Pluspunten

Snelle levering, goed product. 1 product ontbrak wat werd doorgegeven per mail. Binnen 2 dagen hadden we het alsnog in huis.

Pluspunten

Snelle bezorging Goed ingepakt. Leuk aardigheidje

Pluspunten

1 maal per week een klysma en voel me minder vermoeid

Pluspunten

bestelling liep erg soepel en was snel bij mij thuis na een foutje van mijn kant met de betaling verliep het email contact erg snel,en was het snel op gelost

Pluspunten

snel en een leuk extra'tje

Pluspunten

Alle vitamines en mineralen die ik nodig had en vermeld stonden in het boek bijnieruitputting van Wilson heb je me kunnen leveren. zelfs het boek van Wilson. Het gaat echt beter met mij. Ik ben een bepaalde dufheid in m'n hoofd kwijt! En heb meer energie, heerlijk!

Je doet het geweldig!

Pluspunten

Snelle levering. Product voldoet aan belofte. Zat een altijd bruikbaar aardigheidje bij.

Nvt

Pluspunten

snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering!! Prima in orde!!

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke stap-voor-stap handleiding op basis van de gekochte producten.

Pluspunten

Keurig en snel afgeleverd met heldere gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

goedkoop product en snelle levering, leuke kadotje als verassing

meer achtergrond uitleg over urine ph waarde

Pluspunten

Goede verzorgde bestelling met goede producten en een extraatje in de vorm van een herstellend voetbad als bedankje. Erg leuk en attent.

Pluspunten

Goede webshop, prima prijzen en snelle levering. Baarbij een leuke gratis attentie ontvangen bij mijn bestelling.

Pluspunten

Duidelijke communiatie, snelle levering. Goede en duidelijke webshop met uitleg over de producten. De producten zelf zijn van hoge kwaliteit.

geen

Pluspunten

Snelle levering veel informatie te vinden. En lichamelijke klachten nu al verminderd!

Ga zo door!

Pluspunten

duidelijk en overzichtelijke site, producten komen overeen met hoe ze zijn afgebeeld, snelle levering/afhandeling

Kolkrijst 30

3828 EJ Hoogland

Over Lekker in m'n vel

Gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid!