Pluspunten
Zeer snelle levering, binnen 24 uur. Duidelijke omschrijving
Bedankt voor uw feedback en de beoordeling.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Duidelijke site
Verbeterpuntennee
Bedankt voor deze beoordeling en de feedback.
Bedankt voor deze beoordeling.
Bestelknop op website soms moeilijk te vinden. Switchen tussen winkelmand en produkten loopt niet zo vlotjes
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Uw feedback op verbeterpunten is hier niet terug te vinden. Er is mogelijk meer informatie nodig over uw browser en over de producten waarbij de bestelknop lastig vindbaar is. Ik nodig u uit hierop nog een toelichting te geven.
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
Zoals het lijkt heeft degene in kwestie veel ervaring in het gebruik van klysmas. Dat is altijd vertrouwen wekkend. Snelle levertijd alles ziet er goed uit
VerbeterpuntenIk had de zachtere tubes besteld, maar een ervan was niet gesealed verpakt. Verder begreep ik het blauwe tuutje van die zachte tube niet helemaal. Mischien handig als er een uitleg bij zit?
Dank voor het vertrouwen en de beoordeling. Wat betreft de canule; de uitleg over deze twee-weg-canule is te vinden op de website. Zie: http://www.lekkerinmnvel.nl/Webwinkel-Product-10974145/Canule-40-cm-siliconen.html
Dank voor deze beoordeling.
Bedankt voor deze mooie waardering.
Pluspunten
Informatie op de website
VerbeterpuntenIk vind de prijs hoog voor het stukje plastic. (kan, slang, en canule). Bitterzout in kleinere hoeveelheden aanbieden.
Dank voor deze beoordeling. Uw tip om bitterzout ook in kleinere hoeveelheden aan te bieden zal worden onderzocht.
Dank voor deze beoordeling.
Pluspunten
Snelle service, heldere en up-to-date communicatie over het proces
Verbeterpuntennee
Dank voor deze prettige feedback!
Pluspunten
Ik had één neti potje die niet werkte opgestuurd gekregen. Er zat geen gaatje in en er wilde dus geen water door de tuit stromen. Ik heb hierover gebeld en heb meteen een nieuwe potje opgestuurd gekregen met daarbij een potje zout voor het ongemak. Erg fijn opgelost dus.
VerbeterpuntenDe neti potjes bekijken voordat deze opgestuurd worden. Foutjes kunnen natuurlijk altijd gebeuren, maar misschien werd dit nog niet gedaan.
Dank voor deze feedback op de klantenservice. De kwaliteitscontrole van producten vind ik een verantwoordelijkheid van de leverancier. Bij dit product zal ook voor verzending nu een snelle controle worden uitgevoerd.
Pluspunten
De verzending en behandeling ging zeer snel.Me ruim voldoende informatie via internet.
VerbeterpuntenNVT
Bedankt voor deze prettige feedback.
Bedankt voor deze mooie waardering!
Pluspunten
Ik kreeg keurig een mail wanneer ik mijn bestelling kon verwachten
Bedankt voor deze beoordeling.
Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u een onvoldoende geeft op de levertijd. Ik heb klanten zo goed mogelijk proberen te informeren over mijn vakantie.
Pluspunten
zeer snelle levering!
Verbeterpunteneen rekening meesturen zou ik waarderen. Ik kwam er nu achter dat ik de bestelbevestiging moet afdrukken om een rekening te hebben.
Bedankt voor uw beoordeling. De feedback over de faktuur kan ik begrijpen. De meeste klanten zijn particulieren. Zodra een klant aangeeft een faktuur te willen ontvangen, wordt deze onmiddellijk per mail verstuurd als PDF
Bedankt voor uw beoordeling.
niet constant emails sturen
Jammer dat u het bedrijf op zoveel vlakken onvoldoende vindt presteren, zonder dat u er een toelichting op geeft. Dat u bij elke statuswijziging een e-mail ontvangt getuigt volgens mij van heldere communicatie. De meeste klanten waarderen dit. Helaas lukt het niet aan de wensen van elke klant tegemoet te komen.
nee
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
heel correct, allemaal.
Bedankt voor deze beoordeling.
Geen verbetering. Eerste aankoop. Tevreden!
Kolkrijst 30
3828 EJ Hoogland
Gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid!