Bedankt voor uw beoordeling!
Naar mijn idee kan het versturen sneller!
Bedankt voor uw beoordeling. Uw verbeterpunt heeft waarschijnlijk betrekking op de vakantieperiode. De verzending heeft toen inderdaad even stilgelegen. Hierover heb ik u zo goed mogelijk willen informeren. Op dit moment worden bestellingen weer binnen 2 werkdagen verzonden.
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering, snel antwoord op vragen, goede website met veel achtergrond informatie.
VerbeterpuntenOp website bij eigen ervaring rubriek over de leverkuur vlg Moritz A., voor de volledigheid en de juistheid, de exacte gegevens uit het boek weergeven zodat mensen geen verkeerd beeld krijgen. Er hebben al vele mensen problemen gehad met de kuur omdat ze slechts halve gegevens vinden op de websites en daarom ook niet de juiste handelwijze naleven.
Bedankt voor deze feedback. De informatie over de leverreiniging zal binnenkort worden herzien.
Pluspunten
leveren ook extra\\`s waartoe ze niet verplicht zijn
Graag gedaan. Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Goede informatieve en heldere site, Eenvoudig overzichtelijk bestelsysteem Snelle levering. Eg leuk dat er een extra cadeautje bij zat!
Graag gedaan. Bedankt voor deze feedback.
Pluspunten
snel telefonisch contact ook tijdens vakantieperiode
Verbeterpuntenvervangend personeel tijdens vakanties!!!! zodat artikelen altijd snel geleverd kunnen worden.
Bedankt voor deze feedback. Over sluitingsdagen wordt momenteel nagedacht.
Pluspunten
Bovenstaande hoge scores geven al aan waar dit bedrijf erg goed in is. Dat is voor mij als klant heel belangrijk en daarom koop ik ook telkens bij dit bedrijf. Overigens is de kwaliteit van de producten i.h.a. prima te noemen. Alleen de plastic kraantjes van de clysmasets zijn snel stuk.
VerbeterpuntenSoms mis ik de mogelijkheid om meer producten op te zoeken, die ik bij een persoonlijk mailtje wel aangereikt krijg. Zou fijn zijn als die op de website ook ter sprake kunnen komen. Laatst een vraag gesteld over kraantjes voor clysmasets. Die zijn van plastic en daarom snel stuk bij een veelgebruiker als ik. Ze bestaan blijkbaar toch in metaal.
Bedankt voor deze gedetailleerde feedback!
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
de toeganklijkheid via internet is goed- Beschrijvingduidelijk-
Bedankt voor uw feedback op de website. Jammer dat u teleurgesteld bent over de verzending. Om zelf gezond te blijven had ik mezelf een vakantie gegund. Dit stond vermeld op elke pagina van de website en ook op uw orderbevestiging kunt u lezen dat de verzending na 5 oktober zou plaatsvinden. Nogmaals, ik vind het erg jammer dat deze boodschap niet bij u is aangekomen. Met vriendelijke groet, Jantsje Wiersma
Bedankt voor uw waardering!
Bedankt voor uw beoordeling!
Levertijd was 14 dagen en dat is toch iets anders dan \\`` voor 12.00 besteld, de volgende dag in huis\\``.
Wat jammer dat u zo teleurgesteld bent. Om zelf gezond te blijven had ik mezelf een vakantie gegund. Dit stond vermeld op elke pagina van de website en ook op uw orderbevestiging kunt u lezen dat de verzending na 5 oktober zou plaatsvinden. Nogmaals, ik vind het erg jammer dat deze boodschap niet bij u is aangekomen. Met vriendelijke groet, Jantsje Wiersma
Pluspunten
Heldere duidelijke communicatie, adequaat handelen en zeer klantgericht.
Verbeterpuntenn.v.t.
Wat een mooie waardering!
Pluspunten
Helemaal top. Directe en duidelijke communicatie.
Wat een mooie waardering!
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Site is duidelijk en overzichtelijk, snelle levering van het product
Bedankt voor uw waardering!
Pluspunten
Bijzonder snelle levering. Goede website met veel informatie.
VerbeterpuntenIk heb nog geen ervaring, de tijd daarvoor is te kort. daarom zijn een aantal punten n.v.t.
Bedankt voor uw waardering!
Pluspunten
snelle reacties op email goede communicatie per telefoon
VerbeterpuntenHoe kan ik hier iets gaan schrijven over de garantie en de kwaliteit als ik de producten nog maar een week gebruk?
Bedankt voor uw beoordeling. U geeft een zinvolle opmerking aan. Echter, de uitnodiging wordt standaard na 5 dagen verstuurd omdat de aankoop dan nog vers in de herinnering zit, het is aan u te bepalen wanneer u de beoordeling invult.
Bedankt voor deze waardering!
Bedankt voor deze mooie waardering!
Pluspunten
Zeer snelle service en bezorging, duidelijke site om te bestellen, bestellingen gaan simpel en eenvoudig.
VerbeterpuntenInformatie over het product op de site zou meer uitgebreid mogen.
Hartelijk dank voor deze beoordeling en specifieke feedback. De productomschrijvingen worden momenteel al vollediger gemaakt.
Bedankt voor deze beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering van een goed product.
VerbeterpuntenBijsluiter stond onder de bijgevoegde brief. Beter is een aparte bijsluiter mee te sturen. Professioneler.
Bedankt voor deze beoordeling en de gedetaileerde feedback. Inmiddels is de totale bijsluiter aangepast. Het ziet er inderdaad professioneler uit. Bedankt!
Kolkrijst 30
3828 EJ Hoogland
Gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid!