Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
doet wat het bedrijf zegt
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Helder en duidelijk
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Heldere informatie. Prettige kleuren: klopt met mijn associatie bij gezondheid.
VerbeterpuntenMet \\``smart tools\\`` zou de site nog hoger in de zoekresultaten terecht kunnen komen (zelf heb ik Google gebruikt als zoekmachine).
Bedankt voor uw beoordeling en de specifieke feedback. Erg waardevol. Dank!
Pluspunten
Ondanks dat er op de site staat dat de vaste verzenddagen op ma, wo en vr zijn, is mijn pakket dinsdags verstuurd (zonder extra snelle levering gevraagd te hebben)
Bedankt voor uw beoordeling! Prettig te lezen dat u deze uitzondering waardeert.
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering, erg goed..!!
Bedankt voor uw beoordeling en de specifieke feedback op de website. Erg prettig en waardevol. Dank!
Pluspunten
vond het product (een pot neti kannetje) er niet zo mooi uitzien, beetje `gewoontjes`
Verbeterpuntennee
Bedankt voor uw beoordeling. Het kannetje komt rechtstreeks uit India waar het een origineel gebruiksvoorwerp is. Hierdoor kunnen we een scherpe prijs maken. Indien u een meer westers vormgegeven product zou willen, kunt u de Rhino horn uit de webshop overwegen. Deze is gemaakt van kunststof.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van de producten, website en winkel gemakkelijk in gebruik, uitstekende communicatie (in bijzonder de trafikant code om afleveringen te checken) en goede kwaliteit producten.
VerbeterpuntenJammer dat de eerste pink naar deze evaluatie niet werkte. Bericht gestuurd maar daarop niets gehoord tot de reminder van evaluatie kwam.
Bedankt voor deze gedetaileerde feedback en de waardering. Erg prettig om dit te lezen. Dank! De link naar deze beoordeling is enkele dagen een probleem geweest, waar sommige klanten last van hebben gehad. Inmiddels is het verholpen. Uw opmerking was daarin nuttig. Bedankt dat u dit heeft gemeld.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid. Informatief
VerbeterpuntenDuidelijkheid website. Bij de verzending gevoegde correspondentie. Deze kan professioneler.
Bedankt voor uw beoordeling
Bedankt voor uw beoordeling.
Stom formulier: ``niet alle velden zijn correct ingevuld``, zonder te zeggen wat er dan ontbreekt
Bedankt voor uw beoordeling. Met uw opmerking over het formulier ga ik aan de slag. Bedankt voor deze melding.
Pluspunten
Een supersnelle levering van mijn bestelling!! smiddags besteld en de volgende dag om 8u was het binnen. Netjes!
Bedankt voor deze beoordeling.
Bedankt voor deze beoordeling!
Pluspunten
Helderheid in status bestelde goederen Snelle levering Duidelijke gebruiksaanwijzing
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding Epsomzout
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
snelle levering,korrekte levering volgens afspraak
Verbeterpuntennee
Bedankt voor uw beoordeling. U geeft het onderdeel \'personeel\' een onvoldoende. Kunt u dit misschien toelichten?
Pluspunten
Snelle bezorging en netjes verpakt. Ook snelle reactie via de mail.
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke instructies bijgeleverd. Alles prima in orde.
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Er was gezegd dat er maar twee keer per week werd bezorgd maar de levering was er veel sneller.
VerbeterpuntenDe bezorgkosten vind ik aan de hoge kant.
Bedankt voor deze beoordeling.
Bedankt voor deze beoordeling!
Kolkrijst 30
3828 EJ Hoogland
Gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid!