Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Erg vriendelijk, super snel.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
website is overzichtelijk en heel toegankelijk voor het `gewone publiek`. Goede info op de site (ook redelijke prijzen) alhoewel het hulpstukje (extra slangetje) achteraf voor mij niet nodig bleek te zijn ! De grote zak van 2 liter vond ik wat eng daarom had ik gekozen voor de 400ml ballon. Gaat ook prima ,hoor.
Bedankt voor uw beoordeling!
Dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Razendsnelle levering, sneller dan beloofd!
VerbeterpuntenNeen
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
snelle levering is altijd prettig. Je wilt de bestelde artikelen meestal zo snel mogelijk in huis hebben, nu dat is gelukt.
Verbeterpuntengeen idee
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
service is goed
Bedankt voor uw beoordeling.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
snelle levering en goede communicatie
Verbeterpuntenassortiment is goed maar mag mogelijk nog uitgebreider
Bedankt voor uw beoordeling! Met het assortiment gaat Lekker in m\'n vel aan de slag.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
supersnelle levering!
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke uitleg bijgesloten.
Bedankt voor uw beoordeling
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
supersneel levering, zelfs rond de feestdagen, gelijk antwoord op een vraag om advies per mail.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Alles snel en netjes verpakt geleverd
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
snel en goed geleverd. Positief vond ik ook dat er op de site persoonlijk antwoord gegeven werd op vragen/opmerkingen van klanten.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Geen toevoegingen zie beoordeling.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Beschrijf de positieve punten van dit bedrijf zie boven.
Verbeterpuntennee
Kolkrijst 30
3828 EJ Hoogland
Gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid!