Hallo Raymond, Goed om te horen dat we ondanks de tegenslag het goed voor je hebben op kunnen lossen. Onze excuses natuurlijk dat je de eerste keer niet alles in de juiste staat hebt kunnen ontvangen. Wij zullen er op gaan letten en hopelijk kunnen wij jou de volgende keer weer verwelkomen bij onze webshop.
Hallo Herman, Bedankt voor deze mooie review. Helaas gaan er wel eens dingen fout, wij willen dit dan inderdaad zo snel mogelijk voor jou oplossen. Fijn om te horen dat het goed is gegaan! Wij zullen elk probleem weer zo goed mogelijk proberen op te lossen. Hopelijk tot een volgende keer!
Hallo Tom, Bedankt voor de fijne review. Wij zijn druk bezig om onze zoekbalk te optimaliseren. Het is dus goed om te horen dat je alles heeft kunnen vinden!
Bedankt Emiel, voor deze mooie review. Hier worden wij erg gelukkig van, ook om te horen dat de zoekfilters goed hun werk doen. Daarnaast kunnen wij helaas niet de pakketten gratis versturen, wij betalen tevens meer aan PostNL dan dat wij in rekening brengen. Dat even terzijde, bedankt voor uw bestelling en goed om te horen dat het net bevalt. Hopelijk kunnen wij u later nogmaals verwelkomen bij ons voor een mogelijke bestelling!
Hallo Rene, bedankt voor je review! Wij doen inderdaad wel ons best zo min mogelijk plastic te gebruiken bij het versturen van onze bestelling. Wij gebruiken op dit moment nog bubbelfolie om de lampen heel te houden tijdens transport. Hopelijk komen wij later nog op een mooie en duurzame vervanger hiervoor!
Bedankt voor deze mooie review, wij doen ons best om ook in België de service optimaal te houden. Hopelijk tot een volgende keer bij ons in de webshop! Nous faisons de notre mieux pour que le service soit optimal en Belgique également. Nous espérons vous voir la prochaine fois dans notre boutique en ligne !
Hartelijk dank voor deze positieve review Gijs! Wij zijn erg blij met onze zoekfuncties, fijn om te horen dat u snel het juiste product heeft kunnen vinden!
Het is altijd fijn om te horen dat meerdere bestellingen ook goed aankomen! Wij doen ook altijd ons best om alles op de website zo duidelijk mogelijk te verwoorden, aarzel ook niet om ons een vraag te stellen als een keer iets niet duidelijk is!
Goedendag Erik, wij worden erg enthousiast als wij horen dat het retourbeleid goed werkt. Wij doen er alles aan om de juiste regeling te vinden voor u en voor ons! Als u een volgende keer hulp nodig heeft met het uitzoeken kunt u altijd onze klantenservice raadplegen.
Bedankt Hendrik voor deze review, wij zijn ook erg blij als PostNL de pakketten snel en goed aflevert. Hiermee kunnen wij aanbieden dat als u voor 17:00 besteld, het morgen in huis is! Wij hopen u weer te zien.
Richard, Dank voor je positieve review, wij worden er erg gelukkig van om te horen dat alles verloopt zoals het hoort. Ook fijn dat u ons aanbeveelt! Hopelijk zien wij u nogmaals voor een bestelling.
Goedemiddag Jan, Bedankt voor de review. Super fijn om te horen dat u weer onderweg kan met een gerenoveerde aanhanger! Als u nog een keer iets nieuws nodig heeft, hopen wij u weer te zien.
Dit vinden wij heel fijn om te horen Berendjan! Wij streven inderdaad naar de snelst mogelijke levering en vinden het daarom erg prettig dat het bij jou ook zo is gekomen. Veel plezier met uw neuswiel. Hopelijk kom je weer eens een kijkje nemen bij ons!
Dè online shop voor alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk zorgen voor een vertrouwd betrouwbare samenwerking en langdurige klantrelatie.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.