Prima product , neuswiel, voor een leuke prijs en snel geleverd.

Goed spul voor en goede prijs

Is wat ik verwacht had

Ik bestel online . Het is gemakkelijk om mijn produkt dat ik zoek te vinden daar , tussen al die andere die ik niet nodig heb . Ik bestel op de bestelpagina en kan gemakkelijk mijn gegevens invoeren en betalen . Ze sturen precies op wat ik besteld heb , niet iets anders . Was ook snel geleverd .

Omdat het product op voorraad was kon ik het gelijk naar betaling al komen afhalen

Prijs kwaliteit verhouding goed en werd snel Geleverd.

Geweldige klantenservice

Je besteld een onderdeel van een paar euro maar helaas wordt dat niet afgeleverd hoewel bevestigd door de post. Klantenservice komt netjes in actie en 2 dagen later het onderdeel bezorgt. Onderzoek sticker van post zit erop dus ze hebben er wel werk van gemaakt.

Netjes bezorgd, goed product.

Snel, goed en voordelig

Goede website, scherpe prijzen. Goede informatie

Goede prijs en snelle levering.

Goede prijs, snelle levering en een mooie service door tips en goede informatie na te sturen.

Snel gevonden, snel geleverd

Gewoon super.

Correct en snel

Correcte levering, Snelle levering . Dus alles dik in orde

Altijd Top

Zoals elke keer, snelle levering en top kwaliteit voor de beste prijzen

Snel geleverd, past perfect, goede prijs Uitstekende communicatie

Disselslot met discus slot voor mijn aanhanger gekocht Nette prijs en volgende dag al geleverd

ben zeer tevreden TOP

zeer snel geleverd en de verlichting set is van zeer goede kwaliteit , en werkt prima , ben hier echt blij

Snel en goed verpakt geleverd

Heel tevreden.

Extra kosten moeten maken omwille van fout advies

Jammer dat er verkeerde info werd gegeven over welke diameter van betonboor er moet gekocht worden: er werd me gezegd 12MM maar moet 14MM zijn; hierdoor extra onvoorziene kosten moeten maken voor een bedrag van 15,49€. Bedankt om me 15,49€ terug te betalen (via de betaalwijze bij de bestelling) omwille van jullie foute advies.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Prima wielen, passen perfect op onze hakselaar en aan een scherpe prijs.

super

Netjes op tijd geleverd mooi product. Top maar veel mails

Correcte levering

Vlotte en correcte levering

product zoals omschreven.

Zeer tevreden, snel geleverd. top !!

Prijs/kwaliteit

Ruim assortiment, overzichtelijke webwinkel met een snelle service...

Super kwaliteit aan gunstige prijs

Het geleverde neuswiel is van topkwaliteit en stevig gebouwd, dit werd snel geleverd en was met bijhorende bouten snel en gemakkelijk geïnstalleerd. Aan te bevelen!

Prima, alles op voorraad.

Mijn bestelling zelf ter plaatse opgehaald. Goed bereikbaar. Precies dat wat ik nodig had mee kunnen nemen. Betaling zowel pinnen als ook cash.

De juiste spullen op tijd geleverd....

Ik kreeg wat ik besteld had, op het moment dat was afgesproken. Je zou het normaal kunnen vinden en naar mijn beleving is dat ook, maar helaas is dit vaker uitzondering dan regel bij de meeste bedrijven. Niet hier.....

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.