Optijd geleverd en tevreden over product

Goed verlopen vanaf bestellen tot leveren kleine opmerking als ik aflever adres invul doet post nl dit veranderen was een klein pakket van 3.5 kg waarom ?

Goed geregeld en verpakt.

Alles super geregeld, en goed verpakt. Alleen heb ik de zelftappers ,waar de lampen mee vastzaten aan de witte achterplaat vervangen door bouten en moertjes. Aangezien deze steeds los rammelen.

is goed snelle levering behalve post.nl

Snel geleverd enkel post.nl laat verstek gaan met aflevering netjes verpakt

snel geleverd, mooi materiaal

goed en snel geleverd

Snel geleverd en goed kwaliteit

Kruiwagen wiel snel geleverd

Snel en degelijk

Goede communicatie. Levering snel en duidelijk. Product ziet er degelijk uit.

Snelle levering en niet duur

He-le-maal-top!

Need I say more?:-)

Gewoon top. Geleverd wat wij besteld hadden.

Correcte prijs en levering volgens het boekje. Wat wil je nog meer.

Keurige levering

Bestelling was niet geheel op voorraad. Was prima aangegeven in de webshop. Kreeg keurig mailtje dat levering misschien niet tijdig verstuurd kon worden. Uiteindelijk werd alles binnen de tijd als op de site stond aangegeven met PostNL bezorgd. Bestelling ook goed te volgen.

Alles ok

Goede prijs, goed verpakt en snel geleverd.

Service is prima, product is geen topkwaliteit

Achterlichten voor aanhanger/fietsendrager besteld, alles werkt maar de sluitingen waar de beide stekkertjes aan de achterlichten zitten is van slechte kwaliteit. Uiteindelijk moest er ducktape aan te pas komen om het geheel te monteren

Zeer efficient en Correct

Onderdelen besteld de dag nadien correct geleverd. Alles wat je verwacht is ingewilligd!

perfect

Zeer snelle levering van het (juiste) product. Ook interessant is de track-and-trace optie; makkelijk om je pakket te volgen

Duidelijk en snel!

Vlotte levering !

Duidelijke website. Vlotte levering en veilig verpakt. Prijs laag vergeleken met andere leveranciers voor exact hetzelfde produkt.

toppie

prima afhandeling dik tevreden

Uitermate tevreden!

Alles volgens afspraak super vlot geregeld en bezorgd. Complimenten.

20Liter Jerrycan, hoge kwaliteit.

Bij Aanhangwagendirect.nl hebben ze de hoge kwaliteit Jerrycan's in eigen voorraad voor snelle verzending. Voordeel van de goede lassen,(bij goedkope jerry's puntlassen), is dat bij optillen van volle jerrycan, het handvat zijn vorm behoud. Voelt sterk aan. Accurate passing van vuldop is op meerder vlakken belangrijk. Daarom bestel ik steeds deze.

Afwachtend .

Kruiwagenwiel besteld maar verkeerde geleverd ; na contact met firma en direct antwoord , beloofd deze het juiste te leveren .

Betrouwbaar

Led achterlichten gekocht. Prijs was marktconform. Geleverd materiaal in orde.

Product zoals gewenst bekomen.

Goede oplossing voor ons Eén lekvrije band met eenvoudige montage zoals in de tutorial. Bedankt

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.