Snelle, correcte levering en met korting!

Op zaterdagavond besteld en dinsdagmiddag in huis

Groot assortiment, concurrerende prijzen en snelle vriendelijke reactie op vragen. Aanrader!

Goede artikelen en snelle levering

Alles prima

goede prijs

snelle service

Duidelijke site met zeer snelle levering

Mijn bestelde onderdelen zijn de volgende werkdag netjes bezorgd

Goed en snel

Snel en goed

Top kwaliteit.

Ik had ook telefonisch contact opgenomen voor advies. Men was zeer duidelijk zodat ik het juiste artikel kon bestelling.

Producten uitgezocht op internet en vervolgens besteld en betaald. Alles kwam de volgende dag binnen.

Vlotte en correcte levering

Zeer tevreden, reeds 2 keer besteld op deze site en telkens vlug en correct geleverd.

Prima verzorgde tijdige levering

Binnen 24 uur werd mijn bestelling geleverd

Super service producten als beschreven

Top ervaring qua service

Super leuke ervaring en service

geleverd wat er gevraagd is

fijne website waardoor je snel weet wat je moet hebben inclusief de extra suggesties die gegeven worden

uitstekende onderdelen voor aanhangwagens en afhandeling daarvan tegen een scherpe prijs

Goede website met eenvoudige selectie van onderdelen en bijbehorende hulpmiddelen. De levering verloopt vlekkeloos inclusief chat-ondersteuning en betaling verzorgde door betrouwbare partner(s).; geen ronkende teksten maar volgens het aloude principe: doe wat je zegt dan lieg je niet. NB! na de restauratie van een oude kampeeraanhanger ziet deze er weer als nieuw uit. Bij <aanhangerdirect> gekochte nieuwe onderdelen: aanhanger-koppeling voor 60 mm disselboom en neuswiel met disselklem.

snel geleverd voor goed prijs

top

snel geleverd, alleen jammer dat er geen bevestigingsmateriaal bij zit

Ik had verwacht dat er bij de aanhangwagenstekker ook bevestigingsschroeven zouden zitten, nu moet ik alsnog naar een bouwmarkt of auto speciaalzaak om bevestigingsmateriaal op te halen. Achteraf gezien ben ik nu meer tijd en geld kwijt dan verwacht. jammer ondanks de vlotte en correcte levering

Perfecte levering

zeer correct en mooie wielkappen

goed en snel.

Op de site was alles snel te vinden. Via de chat was de laatste onduidelijkheid snel weggepoetst.

Delivered what I needed when I needed it

Fast delivery and great quality product.

Snel en secuur en op maat !

Overzichtelijke site en maatvoering/tekeningen en razendsnelle bezorging.

snelle service

snel besteld en snel geleverd

Netjes en goed geholpen. Top

Eerst geappt met de vraag. Dat vond ik ideaal. Ik werd netjes terug geappt met informatie. En binnen een dag had ik het product al.

Perfect materiaal aan een democratische prijs

Heb een goede ondersteuning gehad via chat, het materiaal is van zeer goede kwaliteit en geleverd volgens afspraak. Geen problemen gehad met de montage. Bedankt

Snel en goed

Veel keuze. Voordelig geprijsd en snel verzonden

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.