Prima geregeld

Je heb ze zo in huis bedankt

perfect

levering volgens afspraak en materiaal zoals besteld. Het bestelde disselslot heb ik teruggestuurd wegens niet geschikt voor mijn koppeling.

Spullen netjes en snel in huis

Goed product, snel geleverd

Aanhangwagen geeft een zeer snelle levering, postpakket degelijk en stevig verpakt, uitstekende service, beveel ik aan bij ieder die aanhangwagen onderdelen nodig heeft

Helemaal tevreden

Overzichtelijk en duidelijke site. Gunstig geprijsd en zeer vlotte bezorging. Top, een aanrader ;-)

Super handig

Geen storing meer in oude kabels. Nieuwe kabels en verlichting is plug en play. Ontzettend opvallend fel licht. Super blij mee

Vlug, betaalbaar en correct product.

Staat hierboven

Had het 10 jaar eerder moeten bestellen.

Keurig verzorgd, niet duur en goed kwaliteit.

Duidelijk correct

Helemaal naar wens . Het product zoals voorzien en Snel geleverd

Snel geleverd. Netjes

Snel, kwaliteit voor een mooie prijs.

Snelle levering, kwaliteit van het materiaal top voor een goeie prijs.

snelle en goed verzorgde levering

na telefonisch contact kreeg ik een goed advies over de gestelde vragen .

4 stropen (U beugels) besteld 5 geleverd gekregen tegen scherpe prijs

Kwaliteit en goede prijs

Bestelde product blijkt zeer degelijk en van goede kwaliteit, terwijl het een scherpe prijs was. Zeer snel geleverd ook, dus toppie

Was reservekabel kwijt, dus verse besteld. Snel geleverd. Nu alleen nog controleren of 1 manco toch nog aan t lampje ligt.... Ff klus omdat er een beugel voor zit, maar houtwerk is er af, dus wat makkelijker bij de bouten te komen.

Meerdere keren bij aanhangwagendirect.nl een aankoop gedaan. Prettige site en snel in huis!

Gekregen volgens afspraak en levertijd

Alles prima en netjes ontvangen

Correcte weergave en levering.

Alles prima verlopen

Goed en snel

Snel verwerkt. Top

Goede service goede producten.

Meerdere keren wat besteld, snel geleverd, ruime keuze en makkelijke website

Positief

Nav van vragen snel het juiste slot geselecteerd

Redelijk snel een afspraak kunnen maken, vriendelijk onthaalt en vooral zeer behulpzaam in uitleg. Een vervangwagen is ook ideaal voor wie liever naar huis rijdt of een uitstapje naar Rosada plant.

Prima service goed en betrouwbaar bedrijf

Prima bedrijf goede bestelmogelijkheden. Niks mis mee. Ga zo door!

Top snelle levering

Goede service en snelle levering aanrader voor een eventuele nieuwe bestelling.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.