Een fantastisch bedrijf helder en duidelijk

Als ik iets nodig heb voor aanhanger of trailer kan alles zo opzoeken en anders stuur je een mail en heb je binnen 1 dag antwoord hoop hier nog lang mijn onderdelen te kunnen kopen een dikke tien voor dit bedrijf.

Tof, Tof, Tof

Na veel zoekwerk om een item te vinden op internet heb ik mijn item het voordeligst gevonden waar ook de beste uitleg en info bij was bij Aanhangwagendirect.nl. Ik heb deze in de late namiddag besteld en heb die binnen de 24h ontvangen. Fantastische communicatie betreffende de zending. Het item die ik ontvangen heb overtreft positieve mijn verwachting volgens deze lage prijs. Ik weet zeker indien ik nog items nodig heb, voor mij één adres. Aanhangwagendirect.nl, echt een aanrader.

Keurige levering Sneller als beloofd dus prima

goed gelevert

goed en optijd gelevert

Toppie

Snelle levering , alles top

Gewoon goed!

Nieuwe wielen besteld, binnen een paar uur bericht dat de bestelling verzonden was. De volgende dag, zoals beloofd, netjes afgeleverd. Gewoon goed dus!

Goed begeleid

Ruime keuze en degelijke kwaliteit

Zondag avond besteld op de web-shop en dinsdag morgen geleverd , prima

Alles vlot verlopen. Levering optijd! Niets op aan te merken

prima en snel

Vlotte en correcte levering.

Vandaag besteld morgen in huis!

Snel levering!

Prima producten en levering

Prima producten, scherp geprijsd, vlotte levering.

Uitgebreid assortiment snelle service

Snelle reactie op vragen Prima prijs Snelle verzending

Zeer Tevreden.

Vlot verstuurd prima Lampen erg Yevreden dus.

Goede en snelle levering

Heel tevreden

Fijne service

Telefonisch wat raad en advies gevraagd. Goed geholpen. Heldere webdite en blot geleverd. Top!

Goede en snelle service

Ze doen wat ze beloven.

Snelle afhandeling en levering.

Helemaal tevreden.

Goede kwaliteit en snelle levering

De aanhangerverlichtingssey was snel geleverd, ziet er goed en degelijk uit. Kabels zijn lang waardoor je speling genoeg hebt.

Super snelle levering

Het geleverd product voldoet aan onze wensen en werd op tijd geleverd!

Dat moeten we nog uit proberen, maar we gaan ervan uit dat het goed is!

Goed product tegen goede prijs

Het bestelde onderdeel, een neuswiel, is van goede kwaliteit tegen een goede prijs. De verzending was snel dus alles opgeteld: Tevreden klant.

Uiterst snelle afhandeling

Van de ene op de andere dag leveren, van Heerenveen naar de rand van Brussel, is ongelooflijk snel. Ik was zeer verrast, dus bijzonder tevreden.

Chat is niet veel, lang wachten. Bellen is sneller.

Super service een aanrader

Vlotte en correcte afhandeling

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.