Positief

Mijn order was heel vlot verwerkt, bij contact opnemen via chat bericht had ik ook direct een antwoord gekregen.

Precies geleverd wat ik bestelde en voor een schappelijke prijs, ook de levering en de verpakking was correct en snel.

moest verzonden worden naar Frankrijk. Is gedaan voor een redelijk bedrag aan verzendkosten. Collega's vroegen absurde bedragen van €35

Veel keuze, snelle service

Zeker een adres om in gedachte te blijven houden. Uitgebreide internet site met veel keuze. Twee aanhangwagen wielen goed verpakt en snel geleverd.

Snelle levering. Duidelijke voorwaarden

Miste wel bij het onderdeel van mijn bestelling een gebruiksaanwijzing

Snelle levering..nette prijzen.

uitstekend

Aanhangernet besteld, deze zijn er in vele verschillende afmetingen te verkrijgen dus is er altijd wel één bij die goed past en deze was dus ook de dag erop al binnen.

Super service super snelle levering

Spatborden besteld Volgende dag binnen

Betrouwbaar en goede prijs

Aan te bevelen

Helemaal super geregeld.

Prima prijs kwaliteit verhouding. Super snel geregeld. Netjes verpakt. Communicatie mbt de levering uitstekend. Wij zijn helemaal gelukkig.

goed product en snelgeleverd

Een Jaeger aanhangwagenstekker gekocht. Prima stekker en snel geleverd.

Super makkelijk en zeer goede service van de bestelling tot de aflevering van hoogstaande kwaliteits

Hele goede ervaring zoals altijd, een aanrader.

Prima, snelle en correcte levering

Idem

Geweldig snelle levering

Binnen 24 uur geleverd, service waar je van kan dromen! Alles wat je kunt bedenken voor een aanhanger onder 1 dak.

Snelle levering. Producten naar verwachting

postbedrijf liet niet weten dat pakket was afgeleverd bij ophaalpunt. Sticker graag inpakken, was nu met kreukels er in aangekomen. Had een lampje bij lampenhouder verwacht.

Prima, alles in orde

Alles ging goed alleen werkte de tracking niet naar behoren. Pakket later ontvangen dan verwacht, misschien vanwege omvang (palletverzending)

te laat geleverd en een kromme velg

ik heb mijn bestelling te laat geleverd gekregen (kan gebeuren) ik heb een kromme velg gekregen helaas het vervelende is dat je er erg druk mee bent om te retourneren en opnieuw bestellen. terwijl ik de aanhanger hard nodig heb. hopelijk komt deze bestelling wel op tijd..

Oke

Snelle levering van de bestelde producten. Tevreden.

aanhanger is weer als nieuw

Jammer vind ik, dat het schetsje voor de te boren gaten niet duidelijk is. Zelf meet ik het altijd ter plekke, maar dat is ook veiliger.

Alles is netjes en optijd bezorgt. En het artikel is ook naar wens.

vlot geleverd precies wat ik wilde totaal geen probleem

de ene dag besteld de andere dag in huis ik zeg TOP

goede en snelle afhandeling

mijn bestelling kwam de dag erna Ook had ik iets geleverd gekregen wat stuk was naar mail gestuurd kreeg ik gelijk antwoord , En werd direct nieuw verzonden dus voor mij een dikke 10 . Kunnen andere bedrijven nog iets van leren. Ben zeer tevreden heb u nu vastgezet voor mijn volgende bestellingen ga zo door

Snelle levering, goede prijs en ze doen niet moeilijk als je iets wilt ruilen. Producten zijn ook van zeer goede kwaliteit.

Ruime plus.

Correct geholpen, bezorgd volgens afspraak.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.