Snelle levering. Juiste producten

Savonds besteld, volgende dag ontvangen. Netjes verpakt, duidelijke pakbon. Ik diende alleen zelf andere bouten (langere) te halen voor montage vh neuswiel. Duidelijke site!

Zie goede service en rappe levering een aanrader

Correcte levering op tijd zoals doorgegeven

Correcte levering op tijd zoals doorgegeven

Snelle en correcte services

Goeie producten, correcte prijs, snelle levering maken Aanhangwagendirect.nl een echte aanrader.

Tevreden

De bestelling van 2 wielen (velg + band) verliep vlot en werd de dag erna - goed verpakt - reeds geleverd. Prima! Eén wiel ging zonder problemen op de naaf, het andere wiel kreeg ik er links noch rechts op. Na wat vijlwerk aan het naafgat van de velg lukte het uiteindelijk. Uiteindelijk toch tevreden.

Snelle correcte levering .

Duidelijke website

Makkelijk te bestellen duidelijke info. Prima filmpje

Geheel naar wens!

Goede service ,vlot bezorgd.

Op tijd bezorgd. Top

Top kwaliteit, top verzorgde levering

Eenvoudige werking leuk dat er een telefoon nummer bij staat om te bellen met jullie en de bestelling wordt glas helder en correct afgehandeld. Wordt door mij zeker aan iedereen aanbevolen.:,-):,-):,-)

Supper geholpen in de chat functie

En nog meer tevreden over de snelheid van de levering. Laat in de middag besteld en echt binnen een uur een melding dat het pakket verzonden zou worden en na 2200 uur te volgen in track and tracé. Top

Snelle levering en goede service

Na het bestellen werd ik gebeld dat er een item niet meer leverbaar was. Dit was natuurlijk jammer maar er werd meteen in oplossingen gedacht. Na het vinden van een alternatief die ook nog eens goedkoper bleek kreeg ik ook het restant bedrag snel retour. Goede service en levering. De voorraad mag wel iets beter bijgehouden worden zodat er geen bestelling wordt gedaan van een item dat niet meer op voorraad is. Vandaar een cijfer 9.

Goeie ervaring bestel hier zeker vaker.

naar verwachting

Zeer snelle levering. Prima kwaliteit!

Prima snel en vlot

Vlotte levering

Goede en vlotte levering Helemaal top.

Zeer snelle levering

Mijn eerste ervaring was perfect. Zeer snel geleverd en alles in orde.

nu een paar keer dingen besteld en zeer tevreden

Prima website en levering!

Snelle levering en keurig verpakt. Prima producten.

toP alles gewoon op tijd geleverd

zeer goed ik had een concurrent eerst maar die kon het niet op tijd geleverd krijgen en ik wacht tot op vandaag nog op mijn geld retour

Snelle levering van een prima produkt

Binnen 1 dag waren de spatborden geleverd. Montage ging vlot. Prima tevreden.

Vriendelijke medewerkers en goede service

Ik werd vakkundig te woord gestaan en kreeg advies op maat, de bestelling was vlot geregeld

Goede kwaliteit en snelle levering

Makkelijk bestellen, keurig verpakt afgeleverd, en op de afgesproken datum. Kortom: ik ben heel tevreden over Aanhangwagendirect.nl

top

juiste producten tijdig geleverd prima

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.