Goed begeleid

Ruime keuze en degelijke kwaliteit

Zondag avond besteld op de web-shop en dinsdag morgen geleverd , prima

Alles vlot verlopen. Levering optijd! Niets op aan te merken

prima en snel

Vlotte en correcte levering.

Vandaag besteld morgen in huis!

Snel levering!

Prima producten en levering

Prima producten, scherp geprijsd, vlotte levering.

Uitgebreid assortiment snelle service

Snelle reactie op vragen Prima prijs Snelle verzending

Zeer Tevreden.

Vlot verstuurd prima Lampen erg Yevreden dus.

Goede en snelle levering

Heel tevreden

Fijne service

Telefonisch wat raad en advies gevraagd. Goed geholpen. Heldere webdite en blot geleverd. Top!

Goede en snelle service

Ze doen wat ze beloven.

Snelle afhandeling en levering.

Helemaal tevreden.

Goede kwaliteit en snelle levering

De aanhangerverlichtingssey was snel geleverd, ziet er goed en degelijk uit. Kabels zijn lang waardoor je speling genoeg hebt.

Super snelle levering

Het geleverd product voldoet aan onze wensen en werd op tijd geleverd!

Dat moeten we nog uit proberen, maar we gaan ervan uit dat het goed is!

Goed product tegen goede prijs

Het bestelde onderdeel, een neuswiel, is van goede kwaliteit tegen een goede prijs. De verzending was snel dus alles opgeteld: Tevreden klant.

Uiterst snelle afhandeling

Van de ene op de andere dag leveren, van Heerenveen naar de rand van Brussel, is ongelooflijk snel. Ik was zeer verrast, dus bijzonder tevreden.

Chat is niet veel, lang wachten. Bellen is sneller.

Super service een aanrader

Vlotte en correcte afhandeling

Positief

Mijn order was heel vlot verwerkt, bij contact opnemen via chat bericht had ik ook direct een antwoord gekregen.

Precies geleverd wat ik bestelde en voor een schappelijke prijs, ook de levering en de verpakking was correct en snel.

moest verzonden worden naar Frankrijk. Is gedaan voor een redelijk bedrag aan verzendkosten. Collega's vroegen absurde bedragen van €35

Veel keuze, snelle service

Zeker een adres om in gedachte te blijven houden. Uitgebreide internet site met veel keuze. Twee aanhangwagen wielen goed verpakt en snel geleverd.

Snelle levering. Duidelijke voorwaarden

Miste wel bij het onderdeel van mijn bestelling een gebruiksaanwijzing

Snelle levering..nette prijzen.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.