goed advies, snelle levering

snelle levering, inefficiente verpakking maar wel degelijk verpakt.

Snel en kwaliteit

Neuswiel van aanhanger begaf het en op de site van Aanhangwagendirect gezocht. Nou ja, gezocht..... super eenvoudig het juiste neuswiel gevonden en makkelijke bestelprocedure gedaan. De volgende dag, zeg maar binnen 24 uur, was het wiel bezorgd. Conclusie is dus: snelle levering van een hoogwaardig product.

Bestelling netjes verzorgd ontvangen binnen 24 uur.

zie hierboven

Snelle levering en top service

Twee lampensets besteld. Bij ontvangst bleken 2 oranje lampen in de set gewoon wit te zijn. De set was door de toeleverancier aangepast. Maar er werden geheel kosteloos netjes alsnog 4 oranje lampjes toegestuurd. Top service.

Snelle levering. Goede prijs

Snelle levering scherpe prijs

Snelle levering van goede kwaliteit tegen prima prijs

Duidelijke site met genoeg keuze. prima kwaliteit met snelle levering tegen goede prijs.

Prima kwaliteit en een snelle service!

Prima kwaliteit en een snelle service!

top

Hele snelle zending

Van de week 2 aanhangwagen wielen besteld Deze waren de volgende dag geleverd en zien er goed uit prima werk

snel

Snelle levering, jammer dat ik niet gezien had dat de aansluiting te krap is.

Goede service, snelle levering

Besteld volgende dag geleverd

Goede info en snelle levering

Goede info na vragen via chat. Samen tot juiste onderdelen gekomen en deze werden snel geleverd.

Snelle levering, product voldoet aan verwachting.

doen wat ze beloven,prima

snelle levering tegen concurerende prijs

Alles zoals verwacht en op tijd geleverd. Prima service

Op tijd volgens afspraak zoals gewend met PostNL. Anders had ik niet bij u besteld. Als een andere bezorger DPD of nog meer troep met zijn slechte bezorging uw bezorger was.

Alles volgens afspraak.

Snel en goed

Hij doet het

Het doet het

Correcte en vlugge levering, de juiste stukken, .... perfect, aanrader

alles volgens wens en de juiste stukken. zeker een aanrader

Top top top

Ik heb hier nu een aantal keer besteld, goede / snelle service en mooie en goede producten en ook belangrijk ze beloven wat ze zeggen.

Alles word snel en keurig verzonden

Bestelling en afhandeling goed.

Mijn bestelling bestond uit: 1. Aspock 5,5 meter - 13 polig - 2x 5P - aftakkingen - Aspock 2. BPW breekkabel vooroploop remmen Bestelling is vrij snel geleverd, netjes verpakt. Inmiddels al gemonteerd op de aanhangwagen wat vrij vlot ging. Als verbeterpunt wil ik meegeven dat het zeer wenselijk is om vanaf de 13 polige stekker een stuk van ± 40 cm lange beschermmantel / krimpkous extra over de kabel mee te leveren. Omdat tijdens het aan en afkoppelingen van de aanhangwagen de kabel te beschermen.

snel en netjes geleverd

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.