Perfecte snelle service.

Grote keuze in de juiste producten. Vlotte bestelling en zeer snelle levering met de beloofde producten. Correcte firma!

prima bandjes en snel geleverd.

prima bandjes en snel geleverd.

super

wielen en vloerplaat voor aanhanger besteld. snel geleverd, goed contact en zelfs ter plaatse bij de levering nog mondeling bevestigingsmateriaal kunnen regelen wat ik niet kon vinden op de site, ook direct de volgende dag geleverd. super service !

Comfortabele

Ik heb een comfortabele gevoel overgehouden aan de koop van mijn beroemde enkelassige plateauwagen bij aanhangwagen direct. Ik ben hem zelf gaan halen (450 km v.v) De tocht werd beloond met een korte maar duidelijke uitleg. Na 1,5 maand bleek het automatische Brussel vast te zitten. Had niet mogen gebeuren was de reactie. Een nieuw Brussel werd per post opgestuurd en had ik de volgende dag binnen. Super service!

Comfortabele

Ze hebben wat je zoekt

Besteld in verband met aanbieding. Zeer. Lot geleverd, precies wat ik zocht. Koop daar je aanhangwagen spulletjes!

Webwinkel zoals deze behoort te zijn!

Heel tevreden.

Snelle en correcte levering.

Alleen is de bevraging sneller dan mijn test...

Goede prijs en doen wat ze beloven.

Ik heb al meerdere keren hier producten besteld. Alleen maar goede ervaringen tot nu toe.

Goede service en correct

Lampen kapjes fijn verpakt

Snel en correct geholpen

Snel en correct geholpen.

Snel en goede prijs. Prima kwaliteit goederen

Heel betrouwbaar, snel en prima kwaliteit!

Top spul

.Twee wielen voor een oude caravan besteld. Goeie website en duidelijk wat je moet hebben. Snelle levering.

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering.

Binnen een week afgeleverd in Frankrijk, alleen zat er geen cadeau verpakking omheen :)

snelle en accurate levering

Bij het opknappen van mijn oude paardentrailer moet ik onderdelen vervangen. Dit adres heeft me snel en goed aan de benodigde onderdelen geholpen, want de volgende dag ontving ik het al

Perfect, snel geleverd. Goed verpakt!

Perfect, snel geleverd. Goed verpakt!

Communicatie kan beter maar de service is TOP

Chatten is niet de gemakkelijkste weg en bellen lijkt ook niet altijd mogelijk. Toch doen ze hun best je zo goed mogelijk te helpen ! Goede prijs en excellente service

Mooie website, ruim assortiment

Duidelijke website, uitgebreid assortiment, snelle levering met post.nl. concurrerende prijzen. Leuke acties, zoals geen verzendkosten en kortingen.

Duidelijkheid iets minder verdere proces prima

Duidelijkheid bij informatie is verwarrend (staat 3mtr) maar verloopkabel is slechts 0.8mtr (zoals ook in kopstuk staat aangegeven) Verder zeker aan te bevelen.

Duidelijke website snelle levering

Door de duidelijke website had ik zo gevonden wat ik zocht. 4 spanbanden voor om de wielen heen. Na bestelling de dag erna binnen. Ik heb ze nog niet kunnen proberen maar ze zien er goed uit en zijn netjes afgewerkt. En voor die prijs zeker een aanrader.

snelle levering, alles ok

alles prima

Lekker makkelijk bestellen

Order snel geleverd goed verpakt. Helaas is het voor mijn autootje iets te groot Dus voor Opel Corsa niet geschikt. Maar daar kan de leverancier niks aan doen

Uitstekend!

Snelle levering van het gevraagde. Binnen 2 dagen! Super!

perfect en snel geleverd

- Scherpe prijs. - snel geleverd. - ook netjes geleverd met beschrijving en foldertje en perfect verpakt! Zeker voor herhaling vatbaar * aanrader *

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.