Niets op aan te merken

Makkelijk gevonden op de site, snel geleverd.

idem als boven

Snel, efficiënt en goeie prijs

via een overzichtelijke webshop is kiezen en bestellen gemakkelijk.

Snelle verzending

Ziet er keurig uit

Snel en goed

Via de site was het snel geregeld. Prijs top, Binnen een dag thuis.

Snelle service! Erg goed!

Professioneel en erg goede service..

behandeling is prima, info kan beter!!

Net als bij eerdere bestellingen ging de afhandeling prima, de info bij de led achterlichten bleek niet voldoende. Mijn auto (Peugeot boxer) blijkt niet geschikt voor Led aanhanger achterlichten. Door de geringe stroompjes knippert de andere richting aanwijzer (welliswaar minder fel) mee Ik dacht aan een aardings probleem maar een extra aarde was geen oplossing. Ik laat er een electro techneut nog naar kijken maar vrees dat ik voor €60 een miskoop heb. Mochten jullie een oplossing weten dan hoor ik dat graag. Ook ben ik benieuwd of jullie nog terug reageren! groet Hans Becx 0653234244

Vlotte levering

Snelle en correcte levering

Snel en kwaliteit

Snel, goed en goedkoop

2 wielen voor mijn vouwwagen gekocht. Dankzij de uitgebreide omschrijving op de website was het eenvoudig om de juiste wielen te kiezen.

Super bedrijf

S’middags besteld,andere dag in huis. Gemakelijke site en heel overzichtelijk. Zeker aan iedereen aan te bevelen.

Verkeerde artikel besteld en via whatsapp geholpen om alsnog het juiste artikel te kunnen ontvangen.

Stevig net met goed elastiek

Goed stevig net met een sterk elastiek

Meerder malen spullen besteld altijd goed

Prijzen zijn redelijk scherp en ik weet zeker dat ik krijg waarvoor ik heb betaald de kwaliteit is goed genoeg dat ik veilig de auto's vast kan zetten en dat zelf bij een verkeers controle complimenten krijg over ze zichtbaarheid en manier van borging van onze lading.

Top, snel besteld en geleverd.

Duidelijke overzicht van de onderdelen op de site en gebruiksvriendelijk om te bestellen. Snel en keurig geleverd.

zeer snelle levering

zeer snelle levering , zeer scherp geprijsd en goede kwaliteit.

Aanrader

Goede en snelle levering

blij met mijn bestelling, was precies wat ik verwachtte

Snelle levering, duidelijke website

Uitstekend snelle levering.

Aanhanger as reeds de 2e dag al binnen na bestelling, prima prijs, tevreden mens.

zeer goed

Geheel volgens toezegging

Vlotte, correcte levering volgens afspraak!

Snel geleverd , 2 spatborden voor aanhanger besteld

Zeer goed product

Snelke, correcte levering.

Snelle. Correcte levering

Knalgoede service

Speedy ow speedy wat een snelle levering van mijn bestelde artikelen en nog een dikke duim voor jullie allemaal, BEDANKT

Lierband besteld. Een van de goedkoopste die ik kon vinden. Snel geleverd.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.