Snelle en goede levering en service

De wielen (banden plus velgen) voor mijn vouwwagen zijn nog maar moeilijk te vinden en het is een hele puzzel om uit te zoeken welke specificaties daarbij van belang zijn. Aanhangwagendirect.nl heeft me daarbij goed geholpen en de wielen zijn binnen een dag aan huis geleverd, gratis per post. Top!!!

Goede kwaliteit en perfecte service

Artikelen waren snel geleverd. Bij ontvangst bleek er 1 onderdeel te missen. Na contact werd het ontbrekende onderdeel direct verzonden incl een SORRY kaartje. Kwaliteit is goed, service is goed en snel!

goed bedrijf komt zijn afspraken na en snelle levering

goed bedrijf komt zijn afspraken na en snelle levering

Super snel en kwaliteit voor de juiste prijs

Super snel en kwaliteit voor de juiste prijs

Top, snelle levering. Goede prijs/kwaliteit

Dankzij zoekfunctie op de website vond ik snel het onderdeel dat ik zocht. Voor 6 uur besteld had ik het de volgende dag al in huis. Top!!

Snelle levering, goede kwaliteit

Vandaag besteld, morgen in huis, prima.

geweldig

eerlijke firma er was een beugel te kort en wij wisten het niet want we hadden ze niet nageteld en jullie hebben toch die ene beugel nagestuurd geweldig top bedrijf en eerlijk want we hadden het niet direct geweten dat er iets te kort was dikke duim van ons

Snelle verwerking/levering/prima product

Bestellen zonder zorgen

Snel en correct

Kan het iedereen aanraden, pakje was snel terplaatse en was wat ik gevraagd had

Perfecte service

Heb hoeksteunen besteld helaas niet de juiste geheel mijn schuld maar werd perfect opgelost en mocht deze kosteloos retour sturen.

Goed verpakt, lekker snel en goede kwaliteit.

Het werkt zoals het hoort, goede kwaliteit

Mijn ervaring met dit bedrijf is een goede prijs kwaliteit verhouding.

Duidelijkheid in de advertentie, gemakkelijk te bestellen en een snelle verzending. goed werk. dank

Snelle en correcte levering

Vlotte bestelling, snel en correct geleverd. Goede prijs.

Prijs-kwaliteit en levering zijn goed in verhouding,

Uitstekende service

Uitgebreide sortering en goede zoekfunctie. Goede prijsstelling Snelle levering via PostNL naar punt van jou keuze. Top!

Perfecte service en kwaliteit

Overzichtelijk website en snelle leveringen

top

perfecte service !

Heb helaas het verkeerde artikel besteld maar daar werd niet moeilijk over gedaan.

Controle bij verzending mag scherper.

Schokbrekers besteld tegen een zeer gunstige prijs. Helaas bleek er een beschadigt. Na telefonisch contact super snel en naar tevredenheid opgelost!!

Snelle levering ...maar .

Bestelgemak prima ,snel geleverd. 2velgen besteld ,helaas bij monteren van de banden bleek dat 1 velg krom was . Kan gebeuren ,gemeldt zou direct nieuwe worden geleverd .Helaas niet dus . Zelf gebeld ,excuses ,volgende dag nieuwe velg in huis . Kapotte velg met retourlabel retour . Helaas twee keer naar de bandenboer deze bracht zijn eerder werk gelukkig niet in rekening . Al bij al toch een tevreden klant,mede door de 2 e medewerker die zich netjes aan zijn woord hield .

Supersnel,beste prijs, beste service

Een Tijdens transport beschadigde lamp werd supersnel vervangen en de dag erna al geleverd. Heel vriendelijke en snelle service

fantastisch

Overzichtelijke webshop, makkelijk besteld en supersnel in huis! Absoluut aan te bevelen

snelle bezorging

Zeer zorgvuldig, compleet en attent

Kaartje in het doosje ook zeer netjes. Netjes verpakt Snelle bezorging

2 nieuwe wielen voor de aanhanger

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.