vlotte en snelle service - top

ik was op zoek naar de nodige onderdelen om een boot remorque aan te passen. Een ruim assortiment , met veel technische tekeningen. Alles gevonden wat ik nodig had , on line besteld , en 2 dagen later alles geleverd , top !!

Geweldige snelle service

Ik had nieuwe bandjes nodig voor mijn bagagewagen. Ik kons snel de juiste maat en draagvermogen vinden en bestellen. De levering was super snel. Top!

Perfecte service en advies, top bedrijf!

Snel verstuurd en als bonus een 4.8 wiel i.p.v. een 4.0 wiel wat eigenlijk in de aanbieding was.

Gemakkelijk zoeken op de site en snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen.

Vandaag besteld, morgen geleverd zoals op de site staat vermeld. Top!

Goede service en snelle levering

Had verkeerd online besteld, na een mail erachteraan gestuurd te hebben, vrijwel direct een reactie. Uiteindelijk is het juiste artikel binnen 2 dagen geleverd. Kunnen een hoop bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.

Ik had fout besteld maar team heeft hersteld en nog steeds de volgende dag gekregen. Uitmuntende service!!

prima snel en goed

Goed omschreven duidelijk en snel geleverd.

Zeer tevreden!

Iets verkopen is niet zo moeilijk, maar problemen oplossen wel. Aanhangwagen direct loste mijn probleem netjes op. Van mij krijgen jullie een dikke 10!

Prima spullen voor een normale prijs

Snelle levering meerdere keren iets besteld en nooit teleurgesteld misschien een paar euro duurder dan ali-express maar nu krijg je gewoon kwaliteit

Goede afhandeling van de order en top kwaliteit

Wielen en banden volgens info website geleverd en zelfs netjes op de goede bandenspanning. Erg duidelijke info op de website

prima service

Ik had een koppeling voor mijn caravan uit 1990 nodig, prima geholpen.

De perfecte services

Vandaag besteld 2 dagen nadien zoals afgesproken bezorgd De aangekochte goederen voldoen ruimschoots aan mijn eisen

Super snelle levering

Super snel geleverd en goed verpakt

Snel en goed

Een goede ervaringen. Snel en correct verstuurd.

Snelle levering, goed geprijsd

Snel besteld tegen goed prijs, snel geleverd

Snelle levering! Top

Duidelijke site, voordelig en snelle levering!

Snelle levering, duidelijke webshop. Vriendelijke hulp van service centrum

Wie,latjes nodig voor een hellingtrailer, ruime keus niet duur. De bestelde onderdelen binnen de beloofde tijd ( de volgende dag) in huis. Toen ik de bestelli gedaan had bleek dat ik mijn huisnummer verkeerd had ingetypt. Snel gebeld en ben vriendelijk en snel geholpen.

Ik had niet verwacht dat ie zo goed was toppiieeeee

Zeer snelle levering...goed verpakt

Vlugge levering, en product voldoet aan mijn wensen

prima, "ouderwetse" service waar menige webwinkels nog wat van kunnen leren.

Duidelijke website goed omschreven en een snelle levertijd ( binnen 24 uur)

heb nog niets ontvangen

kan nog geen mening geven, heb nog niets ontvangen.

Overzichtelijke website

De lagerset' s die ik nodig had waren zo gevonden en niet duur

Goed product zoals aangegeven en snel geleverd

Zie boven

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.