Netjes geregeld en snel geleverd

Goede ervaring zeer netjes en snel geleverd

Snelle duidelijke levering

Nvt

Gewoon goed.

Zending niet helemaal kompleet maar dat gaat goed komen. Wel weer online service gehad waar ik wat mee kon. Vriendelijk, technisch en geduldig.

Hele overzichtelijke website. Spullen goed te vinden. Niet duur en goed materiaal!!

Directe leveringen

Vlot en goed!

Vlot en goed

goede service

snel,goede service kon op t laatste moment telefonisch mijn bestelling nog wijzigen, alles even snel geleverd , compleet. zeer bekwame medewerkers, erg prettig !!!

Zeer Snelle levering.

Zeer snelle levering Je word van de vorderingen op de hoogte gehouden. En duidelijk. Echte Aanrader voor mensen die onderdelen willen bestellen. Klasse winkels.

Prima service en snelle levering

Super snel geleverd, helemaal top.

Direct de volgende dag in huis, helemaal ze komen hun afspraken na.

Goed, snel en goedkoop

Goed, snel en goedkoop

Snel vinden,zeer snelle levering.top!

Stukken gemakkelijk op web te vinden,vlotte betaling,goeie opvolging en zeer snelle levering met postNL.bedankt

direct zeer korekt

levering zeer snel bij mij afgeleverd

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Aangenaam en snel contact via hun chat. Na 1 dag al geleverd in Belgie! Aanrader!

Alles goed geregeld. Ook de retour afhandeling.

Super goed

Goede artikelen en snelle levering,

Snel besteld, snel geleverd.

Snelle levering tegen een goede prijs.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle correcte levering van kwalitatief goed product

Jullie zijn goed gesorteerd

Snelle en goede levering en service

De wielen (banden plus velgen) voor mijn vouwwagen zijn nog maar moeilijk te vinden en het is een hele puzzel om uit te zoeken welke specificaties daarbij van belang zijn. Aanhangwagendirect.nl heeft me daarbij goed geholpen en de wielen zijn binnen een dag aan huis geleverd, gratis per post. Top!!!

Goede kwaliteit en perfecte service

Artikelen waren snel geleverd. Bij ontvangst bleek er 1 onderdeel te missen. Na contact werd het ontbrekende onderdeel direct verzonden incl een SORRY kaartje. Kwaliteit is goed, service is goed en snel!

goed bedrijf komt zijn afspraken na en snelle levering

goed bedrijf komt zijn afspraken na en snelle levering

Super snel en kwaliteit voor de juiste prijs

Super snel en kwaliteit voor de juiste prijs

Top, snelle levering. Goede prijs/kwaliteit

Dankzij zoekfunctie op de website vond ik snel het onderdeel dat ik zocht. Voor 6 uur besteld had ik het de volgende dag al in huis. Top!!

Snelle levering, goede kwaliteit

Vandaag besteld, morgen in huis, prima.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.