Tevreden klant

Ik ben super blij, alles is heel goed verlopen en ook het pakje op tijd gekregen.

Makkelijk besteld

Besteld en volgende dag netjes in huis

Goede snelle nette levering

Goede snelle levering

Snel en goed

Bijna alle onderdelen binnen 1 werkdag verstuurd. De nalevering werd ook snel op orde gemaakt.

Eenvoudig bestellen en snelle levering. Artikel was goed verpakt en kwam in correcte staat aan.

Eerlijke handel correcte levering

Is niet de eerste maal ik bestel en telkens een goede service gehad

Snel en korrekt

Snelle ,goed verpakte levering. De site om te bestellen is gebruiksvriendelijk. Bij de levering was een Bandendruklijst bijgevoegd en een bedankje voor de bestelling. Ik bestelde vorig jaar voor de eerste maal en nu terug. Ik ben heel tevreden over het product en de prijzen. Mvg

Zeer goed en snel

Goede en snelle bezorging een aanrader

heel goede ervaring

het gene ik besteld had heb ik zorgvuldig aangekregen bij mij thuis daarvoor dank

Duidelijke site en zeer snelle levertijd.

De 4 nieuwe steunblokken ten behoeve van onze bootlift werden netjes de volgende dag geleverd, afmetingen waren overeenkomsttig de bestaande waardoor het monteren met een uur gereed was.

Alles in orde

Levering was op tijd, gemakkelijk te installeren en alles werkt zoals t hoort. Wat wil je nog meer?

Goed... Zeer tevreden

Snel geleverd, maandag bestelt om 16.00 en de volgende dag binnen en het item wat ik wou was niet voorradig en zat een levertijd van 2 weken op en bood mij een goed alternatief in een voordeel van mij. En gelevert de volgende dag na e-mail contact.

Alles goed geregeld

Snel en goed....daar gaat het om bij mij en dat klopte exact bij deze leverancier

Goed spul,snel geleverd

Lekker zwaar ding top

Beste keuze ooit

prima service en produkt

vlot geleverd; de bestelling voldeed aan de verwachtingen.

Alles zeer snel en goed toegekomen

Gewoon eerlijke producten waar voor je geld.

heel snel geleverd. prima in orde!

Super service

goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Artikelen prima in orde.

Snelle levering, product voldoet aan verwachting, vriendelijke kaart bijgevoegd

Tevreden met product en levering

Goed zaken mee doen!

Mijn bestelling paste niet op de beugels. Kon alles netjes terugsturen. Helemaal TOP.

Gewoon perfect!!!

Uitstekende onderdelen en binnen 24h geleverd!!! Top service Nadat ik een foute bestelling had gemaakt onmiddellijk zeer goed geholpen via chat en ook creditnota was binnen 1 dag teruggestort Als ik nog onderdelen nodig heb bestel ik ze zeker bij jullie Gewoon toppie !!!?

Super.

Snelle levering en goede kwaliteit materiaal.

top

gewoon goed

correct

Degelijk materiaal en correcte levering

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.