Perfect geregeld

Super voor mekaar

top, goede producten scherp geprijsd

Top, fijn dat er nog winkels zijn als deze.

Super service

Goede producten, snelle levering, goede service.

Ook bij een in mijn geval verkeerd besteld artikel onder de limiet van €20,- werd niet moeilijk gedaan.

Snel, duidelijk advies, vriendelijk.

Ik had een verloopstuk nodig voor de stroom aansluiting voor de aanhanger. Sterker was 7 polig. Twee foto' s gestuurd en uitgelegd wat ik nodig had. Binnen een 15 min antwoord. Gelijk een link naar de webshop, binnen 30 min besteld en de volgende dag in huis. Ontzettend bedankt.

Super snelle levering

Super service in deze barre Corona rijden.Hoedje af👍

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit en super snelle levering!

erg goed materiaal

ik vind het allen jammer dat er geen afdichting op de balk zit,ivb met vuil

super

Dank u voor de rappe levering,

goed en goedkoop

de volle PU steekwagenwielen zijn een goede vervanger voor luchtbanden.

Bestelling geplaatst en - zoals beloofd - de volgende dag afgeleverd!

Kwaliteit produkt beneden peil

Ik heb kentekenplaathouders besteld. De levering was vlot en correct. Helaas was de kwaliteit beneden peil. Ze waren krom en enigszins lam. Na reclamatie bleek dat dit het geboden kwaliteitsniveau was. Positief was daarna dat de aankoopsom inclusief de verzendkosten binnen 2 weken teruggestort werd zonder retourzend-verplichting. Vandaar dat hier wat mij betreft voorlopig sprake is van een twijfelaar.

Gewoon super!!!

De vorige keer complete wielen besteld,nu een compleet wiel + 2 andere dingen. Op vrijdag besteld en een zaterdag in huis. Hulde aan aanhangwagen.nl en post.nl.En zeker aan de dame van post.nl👏👍👍

Vlotte en snelle service

Snel en netjes geleverd

Snelle levering en goeie producten

Duidelijk site en goeie producten

Snelle correcte levering

Een snelle levering en tevreden over de kwaliteit.

Vlotte levering van goede producten voor een eerlijke prijs

Vlotte levering. Goede producten vanuit een duidelijke en overzichtelijke website. Goede en eerlijke prijsstelling.

Snel en goed

Stuurwieltje aanhangwagen besteld,duidelijk goede kwaliteit,en snel geleverd en goede prijs

Had een probleem wat meteen werd opgelost,en snelle levering.

Geen enkel probleem, bij leveren

Goed product en keurig op tijd geleverd.

Snel en oplossing gericht

Reageren per direct met een juiste oplossing erbij. Top. Groet Gerry

ruime keuze aan onderdelen tegen scherpe prijzen, snel geleverd

vond een ècht Winterhoff inklapbaar zwaar neuswiel voor minder dan ze elders "gewone" zware (60 mm) neuswielen aanbieden, die voor ons gebruik dus niet bleken te voldoen.

perfect

perfect geregeld zoals aangegeven op de site

Snel en goed

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.