Mooie rijplaatjes

Rijplaatjes besteld, netjes geleverd binnen de gestelde termijn

Goed geregeld en snel !

Aanhangwagen rijdt binnen twee dagen weer , snelle levering!

Levering was mooi op tijd ondanks de corona toestanden

Hartelijk dank aan de medewerkers die ondanks de huidige tijden er toch voor zorgen dat mijn goederen binnen relatief korte tijd werden geleverd

Gewoon prima

Makkelijk toegankelijke website, had snel gevonden wat ik zocht. Levering direct de volgende dag. En het product inmiddels in gebruik. Helemaal top!

Snelle en correcte verkoop en levering via duidelijke website

Aanrader

Top.

Ruime keuze Goeie prijs Correcte afhandeling Snel geleverd Goed verpakt Dus TOPPIE

Gewoon goed,

afspraak is afspraak product is zoals het moet zijn

op zich goed. zie hieronder.

Het zou misschien handig zijn om ook een filmpje te maken van het bevestigen van een neuswiel op een dissel, dan wordt het helemaal duidelijk wat je nodig hebt. Neem dan ook de beveiliging op de trekhaak mee. Dan kun je alles in een keer bestellen.

Snelle levering en goei spul

Snel geleverd en goei spul👌

Snel en goed omschreven product

helemaal goed

alles verloopt heel vlotjes en goed over zichtbaar . en snel geleverd . dus lekker door gaan mijn moter trailer is er weer klaar voor . bedankt en tot de volgende keer mocht het nodig zijn.

Zeer snelle levering

's middags besteld en de andere dag 's middags neuswiel ontvangen. Prijs kwaliteit verhouding aanhanger neuswiel uitstekend.

Goed assortiment!

Duidelijke omschrijvingen, compleet assortiment! Snelle levering.

Prima kwaliteit

Goed verzorgd.

Top geregeld

Top geregeld

Duidelijke site, snelle levering

Website is duidelijk en overzichtelijk. Levering zoals aangegeven, volgende dag geleverd. Na vraagstelling over aanhaalmomenten adequaat antwoord en vriendelijke groet.

Top bedrijf

top bedrijf snel geleverd!!

Keurig nette afhandeling en razendsnelle levering binnen 24 uur, Dank u wel.

Nadat ik ontdekte dat ik een lekke band op mijn steekwagen had heb ik via het internet gezocht naar het goedkoopste alternatief. Ik had plastic velgen met luchtbanden maar voor minder dan ik ergens anders kon vinden, vond ik op hun gebruiksvriendelijke site bij aanhangwagendirect meteen de juiste banden met metalen velg. Aanhangwagendiirect beter dan het origineel. Dank voor de nette afhandeling en snelle levering.

Geweldig snel en servicegericht! Ze denken in oplossingen, TOP

Ik bestelde een nieuwe koppeling voor de aanhanger, maar vergat een slot. Via de chat even contact, meteen werd aangeboden om het slot toe te voegen aan de order. Ik ad reeds betaald, maar ook dat is direct met een betaallink opgelost. Bijzonder tevreden dus

Perfect, hartstikke goed!

Ik had een nieuwe 7 polige elektrokabel nodig voor mijn aanhanger. Ben hiervoor naar een zaak in Apeldoorn gereden die ik van te voren had gebeld over deze kabel, kwam ik daar, was de kabel niet aanwezig. Balen dus! Toen op internet gezocht en ik kwam uit bij aanhangwagendirect.nl. Heb de 7 polige kabel besteld ( goedkoper als in de winkel) en de volgende dag juist toen ik alles op de aanhanger had voorbereid werd de kabel geleverd door PostNL mooier kan het niet!! Perfect

Prima geholpen

Prima geholpen alleen jammer dat ik pakket niet kon volgen met een track & trace. Maar verder op tijd afgeleverd.

Super geholpen

uitstekende service

vlot verloop,vriendelijk,uitstekende service!

Snel en correct.

Snel en correct

Wederom top!

Snel geleverd en makkelijk besteld!

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.