Snelle levering voor een scherpe prijs

Glas voor een achterlicht van de bbq-trailer besteld en heel snel ontvangen, dus nu weer veilig op weg!

Alles prima in orde en snelle verzending!

Goede ervaring. Vlot bestellen en vlotte verzending.

Compleet en snel

Ja mijn eerste ervaring is uitstekend. Dus volgende keer weer. Vrg fam Brouwer.

Goed advies!

Voor mijn aanhanger had ik een ander neuswiel nodig. Via de chat om advies gevraagd en basis daarvan heb ik mijn bestelling geplaatst.levering ontvangen en alles paste prima.

Dudelijke en Juiste info op de website

Vlugge servise

Mooie site en vlugge servise

Bestelde items waren vlot geleverd. En je wordt keurig op de hoogte gehouden wat de status is.

Ondanks drukte, zeer snelle levering

De verlichting werd netjes aangeleverd. Werkte ook makkelijk om te monteren.

goed en snel

Goede en snelle service. Volgende dag al thuis ontvangen. Ondanks de corona crisis. Toppie 👍

Top in deze tijden snelle service

Doe zo verder

Superprodukt voor een redelijke prijs

Volgende keer als ik weer zoiets nodig heb weet ik jullie te vinden. Ook mijn kennissenkring!

In eerste instantie was per ongeluk een net van de verkeerde maat geleverd. Na één telefoontje werd het juiste net snel nageleverd.

Geweldig en snel

Snelle service en da's erg prettig..

Website is duidelijk. makkelijk bestellen en betalen. product Keurig netjes verpakt volgende dag in huis.

Mooi spul en snel geleverd .

Super goed

Ik bestel zo keer weer iets Gr Bas

Snelle en correcte levering.

Mijn bestelling is snel en correct afgeleverd.

Voor herhaling vatbaar

Prima site zeer overzichtelijk. Tijdens de verzending goed op de hoogte gehouden en bestelling op tijd afgeleverd. Ondanks deze tijd ivm de Corona 👍👍👍

Mijn

Mijn

Degelijke Trekhaak adapter

Heb op deze site een goede degelijke maar prima geprijst Trekhaak adapter van 13 pins naar 7 pins voor mijn fietsdrager besteld. Volgende dag in huis. Top!

snelheid van levering en correctheid

Toppie!

Goede prijs en kwaliteit

Top spullen, zeer snelle levering,goede hulp!

Top, een aanrader deze firma!

Eerst telefonisch contact gehad, duidelijke uitleg snelle levering.

Zeer goede service.

Goede en snelle service.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.