zeer snelle service

Mijn beselling gedaan om 17h30, en de volgende middag werd alles al geleverd. De bestelde produkten voldoen volledig aan wat ik verwachte, zeer goede kwaliteit.

Super goed geholpen

Ik was wat vergeten er bij te bestellen maar ik kon het er niet bij bestellen in verband met te kleine order. Het is door hun gewoon meegezonden zonder te zeuren. Helemaal top.

Snelle levering correct ook qua vragen telefonische uitleg gewoon goed

Scherpe prijs met snelle levering.

Makkelijk gevonden wat we zochten en eenvoudig kunnen bestellen.

Snelle levering, goed geinformeerd over de order status.

Keuring geïnformeerd over de order status, groot assortiment en snelle levering.

Goede prijs en perfecte service. Correct verzonden en op de afgesproken tijden/plaats geleverd

klantvriendelijk

Had de verkeerde maat van 4 velgen die ik had besteld en zijn zonder kosten terug gestuurd.

Goede en snelle service

Duidelijke site, snelle service

Niet blij met ondeugelijke kentekenbeugeltje maar snel opgelost!

In mijn laatste bestelling zaten twee kenteken beugeltjes. één van de twee was niet gangbaar. Hierdoor werkt het wisselen van de kentekenplaat niet. Vandaag direct terug gebeld. Krijg nieuwe beugeltjes opgestuurd. Super snel opgelost!

Goede producten voor een oké prijs

Zeer te vrede

Ben zeer te vrede Snel geleverd.

Goed en snel

Eenmaal de bestelling geplaatst, is het zeer snel gegaan en de volgende dag al geleverd. En we hebben het goed via track en trace kunnen volgen. Een aanrader.

Correcte levering volgens verwachting

De bestelling voldoet aan de verwachtingen

Prijs en info en levering was perfect

Goed, besteld en snel ontvangen

Goed, besteld en snel ontvangen. Product goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering en duidelijke info

Zoals gebruikelijk, alles prima in orde

Zoals gebruikelijk, alles prima in orde

correct en op tijd geleverd

perfekte service

correct en vlug

Prima snelle levering

top geholpen !

Top geholpene snelle correcte levering !

Gewoon prima voor elkaar

Zonder rompslomp.

Snelle levering. Goede service

De volgende dag al mijn bestelling in huis. Kundige medewerkers bij vragen over de te bestellen producten. Goed verpakt. Mooie prijs!

Snel en correct. Super tevreden 👍

Snel en correct. Zeer positief ervaren

Super .snel antwoord.

Hele snelle bezorging .en afhandeling .

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.