Heel snelle levering voor scherpe prijs

Snelle leverin voor scherpe prijs

Snel en correct

Precies goed, snelle levering

Correcte firma! Fijn om met zo een firma zaken te doen!

Correct betreffende goederen, levering en betaling.

Snelle levering!

Product cnf omschrijving, snelle verzending

Product cnf omschrijving, snelle afwikkeling.

Goed onderdeel super kwaliteit

Goed en snel geleverd top kwaliteit onderdeel

Snel geleverd en goederen voldoen aan de beschrijving

snelle levering, koppeling past echter niet

levering snel en goed op de hoogte gehouden daarover, koppeling past echter aan beide kanten niet.

probleemloze en snelle afwikkeling betreffende bestelling, betaling en bezorging

het achterlichtsysteem bleek een modernere versie te zijn van mijn bestaande kapotte. Overzetten was dus geen probleem en alles werkte meteen.

Super content van mijn artikel

Prima afgeleverd

De banden zien er goed uit. Een opmerking: Ik koop de banden als nieuw, maar het DOT nummer is uit 12/18 dus de twaalfde week uit 2018. De banden zijn weliswaar niet gebruikt, maar wel al twee jaar oud.

Goed.

Snelle levering, snelle restitutie. Top.

Prima bedrijf

Goede en snelle levering en probleemloos retourneren

Uitgebreid assortiment. Goede achteraf service!

Zeer correcte achteraf service. Vlotte werking dite/verzending.

Super snel,mooi verpakt knap om nog te doen👍👍

Knap om verder mondreklame te maken.

snel geleverd

Vlug en correct

De bestelling is vlug en correct geleverd. De bestelde producten voldeden volkomen aan de beschrijving op de site. Ik zal aanhangwagendirect.nl bij iedereen aanraden.

Zelden zo goed geholpen in Nederland...

Normaal plaats ik geen reviews, maar hier maar ik graag een uitzondering. Ik had een onderdeel besteld, maar deze bleek net niet te passen. Gebeld of er een andere uitvoering is die niet op hun site stond - die was te bestellen via hun leverancier maar wel fors duurder volgens hun systeem. Toen ik vertelde dat ik dat type goedkoper had gezien op internet, konden ze dat niet direct zien op internet. Maar als ik een link stuurde met de lagere prijs, zouden ze kijken wat ze konden doen. Ik heb een aanbieder gevonden voor een aanzienlijk lagere prijs dan waarvoor ze waarschuwden en de link gemaild. Na contact met hun leverancier kreeg ik het onderdeel tegen dezelfde prijs aangeboden. Dit alles door wat heen en weer bellen en emailen binnen een uur geregeld! En geholpen worden door iemand die gewoon een naam heeft... Retourorder werd ook door de medewerker zelf aangemaakt voor mij. Verzending via hun leverancier werd netjes in de gaten gehouden en kreeg ik nog een mailtje over omdat dit anders verliep dan hun eigen leveringen. Kortom: service bestaat nog! Heel attent, snelle service en deskundig. En geld terug op de rekening binnen drie dagen...

snelle afhandeling

++++++++++++

Snel en accuraat!

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle bezorging!

Volgens afspraak

Volgens afspraak

Via chat perfect geholpen.

Via een chat perfect geholpen.

Snel en correct.

Snel en correct (zoals mijn omschrijving)

Een goed bedrijf.

Ik ben er geweldig geholpen door een ene Frank, als ik weer wat voor mijn hanger nog heb weet ik waar ik moet zijn.

goed geregeld

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.