Na 1 dag reeds geleverd. prima

heel tevreden met de aankoop

Snel en goed afgeleverd, perfect passend.

Perfect.

Snelle levering,goedkoper als andere en ze doen wat ze beloven. Als ik weer iets nodig heb zal ik hier weer bestellen.

Zeer goeie service

Levering binnen de 24u. Terugbetaling 2 dagen na terugzenden verkeerde bestelling. Prima service. Aanrader.

Een positieve ervaring.

S,middags m,n oplooprem besteld en betaald en de andere dag 12.30 uur in huis, geweldig. En Freek de Jong heeft me via de chat mijn vragen beantwoord.

Gewoon zoals het zijn moet! Snelle levering en goed!

Vlotte afhandeling zowel bij bestelling als retour

Bestellingen vlot afgehandeld en netjes verpakt. Retourzending in een paar dagen geregeld en teruggestort.

Bestelling was op tijd en in orde, dus geen klachten.

oke

Goeie communicatie

Correct, na twijfel, kwamen gelijk met een oplossing

Goede prijs kwaliteit

Besteld en dag aangegeven waarop ik het wilde ontvangen

Snelle en aflevering volgens afspraak.

Geleverd, zoals ik het mij had voorgesteld.

Snel geleverd en prima prijs

Snelle levering en goed product voor een lage prijs.

Snel en goed

Ik heb twee remkabels besteld. Deze zijn supersnel geleverd en van uitstekende kwaliteit.

Snelle leveringen.

Duidelijke webshop, goede prijs kwaliteit verhouding.

snelle levering duidelijke website en redelijke prijzen. Top

prima complete set voor de aanhanger

Goed materiaal werd er geleverd.

helemaal goed geregeld

Heldere site vlotte afwikkeling en op tijd geleverd volgens afspraak

Prima prijs voor prima materiaal

Ik hou ervan om online te kopen,maar ben geen voorstander om na je aankoop gestalkt te worden met een hoop e-mails

zeer snelle service

Mijn beselling gedaan om 17h30, en de volgende middag werd alles al geleverd. De bestelde produkten voldoen volledig aan wat ik verwachte, zeer goede kwaliteit.

Super goed geholpen

Ik was wat vergeten er bij te bestellen maar ik kon het er niet bij bestellen in verband met te kleine order. Het is door hun gewoon meegezonden zonder te zeuren. Helemaal top.

Snelle levering correct ook qua vragen telefonische uitleg gewoon goed

Scherpe prijs met snelle levering.

Makkelijk gevonden wat we zochten en eenvoudig kunnen bestellen.

Snelle levering, goed geinformeerd over de order status.

Keuring geïnformeerd over de order status, groot assortiment en snelle levering.

Goede prijs en perfecte service. Correct verzonden en op de afgesproken tijden/plaats geleverd

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.