Duidelijke site en goed spul

Vlotte levering

Product voldoet aan de eisen en de levering verliep ook vlot.

Goede service snelle levering.

Overzichtelijk en duidelijk

Prima service!

Goede prijs en kwaliteit

Ruim assortiment en veel voorraad. Zeer tevreden.

Goede prijs snel geleverd

In de drukke kersttijd besteld. Snel gevonden op de site en keurig volgende dag geleverd. Daarbij goede kwaliteit spullen.

zer behulpzaam en zijn technisch zeer behulpzaam

vriendelijke en verstandige hulp waar wij wat mee kunnen

Levering de volgende dag, OOK in België!

Ik ben zeer content over de levertijd, vandaag besteld is morgen in huis zelfs in België. Niet alles was op voorraad en dat wist ik van te voren ondanks dat maken ze een deellevering zodat ik niet hoef te wachten op mijn andere onderdelen!

Snel en correct

Goede en correcte levering. Goed verpakt.

Prima website!

Ik heb steeds mijn gerief op jullie website gevonden. De Service van jullie is steeds in orde en de bestelling loopt steeds netjes gepland.

Top, gewoon TOP.

Zeer zeer goed geholpen geweest via de live chat bij het bekomen van de juiste stukken. Ik had afmetingen nodig die niet vermeld werden op de website en alles werd gewoon op dat moment netjes voor mij nagemeten. Maandag rond 17u besteld, dinsdagvoormiddag al in huis. Alles netjes verpakt in stevige dozen. Prima materiaal! Als ik nog dingen nodig heb voor mijn aanhangers bestel ik zeker en vast bij Aanhangwagendirect.nl !!! #TOPSERVICE

Snelle levering, prima prijs, goede informatie over levering.

Alles is naar wens verlopen

Bestelling geplaatst en je wordt direct op de hoogte gehouden van je bestelling. Bestelling binnen 1 werkdag geleverd top👍🏻

Zeer vlot geleverd

Onderdelen waren ter vervanging van een oud 7-polige stekker, het was voor mij zeer gemakkelijk aan te leggen/ te vervangen. Er zijn vast wel verbeter punten te vinden, maar ik heb ze nu 1, 2, 3 niet kunnen vinden, vandaar nu een dikke 9.

goed materiaal, snell levering

Ene dag besteld, de volgende dag al geleverd, zelfs in de kerstvakantie. Goede prijs voior gekoezen producten

Snel en goedkoop

Binnen 1 dag geleverd, zelfs rond de kerstdagen. Prijs is zeer concurrerend.

perfect geregeld

één telefoontje en de volgende dag had ik de bestelling binnen.

Snel en netjes

snelle levering prijs kwaliteit

Zeer sterk product en perfect snelle levering

Zeer tevreden savonds bestelt dag erna in huis! Super levering !

topservice

Onderdelen na de middag besteld en 's morgens om 10 u reeds in België geleverd. Ongelooflijk!

Op zondag voor kerst besteld en op dinsdag de 24e netjes geleverd. Goed assortiment tegen goede prijzen. Top!

Gemakkelijk te bestellen, netjes geleverd, goedgekeurd door ontvanger.

Goede service!

Geweldige firma

Snelle levering en wat ik besteld heb ook exackt ontvangen. Ga zeker weer bij jullie kopen👍

Gewoon goed

Nette en snelle levering, ondanks de kerstdrukte bij Post.nl Zeer tevreden klant.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.