Een goede webshop met kwaliteitsproducten en duidelijke informatie en communicatie.

Voor de tweede keer hier iets besteld en ook nu heb ik niks op- of aan te merken.

Vlot en correct.

Overzichtelijke site. Juiste omschrijving van de artikelen. Vlotte en correcte levering.

Aantrekkelijke prijzen.

Een set LED achterlichten voor mijn aanhanger gekocht. Heel makkelijk te monteren met kant en klare kabel-set.

De levering was vlot alleen de betaling lukte eerst niet met een "nieuwe vreemde" Ideal pagina!

Snelle en correcte levering

Snelle behandeling van de producten en een correcte levering.

snel en goed geleverd conform specificaties

ik zocht gewoon een paar trekveren voor een Harley Davidson en deze leken te passen. En inderdaad ze passen precies. Makkelijk en snel geleverd en goedkoper dan de OEM parts van H-D. Beetje geluk maar wel lekker.

Prachtig zwart net voor aanhanger!

Ben blij met een gebruiksvriendelijk net voor mijn aanhanger. Geen wirwar en gevloek maar een mooi net met stevig elastiek rondom. De fijnmazigheid is heel functioneel. Onttrekt het zicht en houdt klein goed in de bak. De kleur zwart valt ook in de smaak. Snelle levering.

Snelle service en goed prijs

Duidelijke site en goed prijzen

Alles perfect

Zeer betrouwbaar!!

Prima webwinkel

Levering zoals beschreven in webinfo. Prima omruilservice. Omgeruilde koppeling dag later binnen terwijl teruggezonden verkeerd bestelde koppeling nog niet door leverancier terugontvangen was. Prima zo.

een uitstekend uitgevoerde transactie

Ik zocht twee velgen met anti-lek banden voor mijn dubbele neuswiel (Reich) van de caravan. Ik kreeg precies wat ik zocht; mooie wielen van een goede kwaliteit. Van het voorjaar monteer ik de neuswielen op de caravan; caravan staat nu in de stalling. Ik zal er beslist vele jaren plezier van hebben; nooit meer een lekke band.

Top netje

Prima product Heel veel keuze in afmetingen Snelle levering

Goede prijs, overzichtelijke site en snelle levering

2x al iets gekocht en naar tevredenheid Goede prijs en snelle levering van de spullen... Wat er op de site vermeld wordt, komen ze precies na... Ik vindt het een top bedrijf en ik zal zeer zeker weer op de hun site gaan kijken mocht ik in de toekomst iets nodig ben... En mondelinge reklame van mijn kant, zeer zeker!

Snelle en juiste bezorging voor een goede prijs.

Netjes ingepakt en de juiste artikelen werden snel geleverd.

Fijne webshop

Ik heb er goede ervaring mee Meerdere malen spullen besteld En altijd goed ontvangen Als ze iets niet meteen kunnen leveren Bellen ze je netjes op om je daar van op de hoogte te houden Ook het retourneren is geen probleem Ik vind het een top webshop

Correcte en zeer snelle service. Bestelling 's avonds geplaatst...pakket geleverd daags nadien...zelfs op een zaterdag. Voor mij maar één adres dus...Aanhangwagendirect.nl.

Meer gekregen dan verwacht.

Goed materiaal, snelle levering, feedback op bestelling, klantvriendelijk.

snel en goed

snelle en goede levering

zeer tevreden

Product voldoet aan de verwachtingen Snel geleverd kwart voor zes besteld volgende dag in huis per email op de hoogte gehouden van de status niet te duur

fijne webshop en goede producten voor degelijke prijs.

vlot besteld, vlot geleverd.

veel artikelen, veel mogelijkheden. 1 artikel niet voorhanden, maar snel en correct centen terug op rekening.

Geweldig!

Product klopt precies zoals omschreven! Juiste levering waarvan ik perfect van op de hoogte werd gehouden! Hier ga ik zeker meer bestellen!

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.