Bij de bestelling liep het vast waardoor ik niet verder kon. Opnieuw een bestelling geplaats. Kreeg toch een rekening van de eerste bestelling. Maar na telefonisch contact netjes opgelost. Vriendelijk contact.

snel herstel

De levering was echt de volgende dag maar helaas een verkeerd artikel. Pakbon klopte met de bestelling maar het artikel niet. Een telefoontje en alles werd heel snel hersteld en ook duidelijk aangegeven hou een retourzending in z'n werk gaat

perfect passend en snel bezorgt

goed en snel geleverd en er over geinformeerd

Perfecte service en snel

22-10-2019 Foutjes worden gemaakt in een mensenleven. Ik had het verkeerde artikel ontvangen. Maar, zo super snel, een herstel, van dit probleem, zonder extra verzendkosten. Chapeau!! Rob Pronk Dirk Laanstraat Berkhout

Als was in orde zoals ik besteld heb. En leveringstermijn was als afgesproken.

Correct echter 2 dagen later geleverd ipv 1 dag

Ruim voldoende

Snelle levering, goed produkt!

Vandaag gekocht... morgen geleverd... prima service!

Bestelling en levering perfect verlopen. Geen opmerkingen. Zeker aan te raden!

Gewoon in 1x perfect

Snelle levering die goed verpakt was en ook nog netjes is zoals beschreven. Ben zeer tevreden en zal ook zeker weer hier wat kopen.

Heel klantvriendelijk en goede helpdesk

Geleverd product voldoet aan verwachting. Allen een logistieke hik opgetreden doordat ik vergeten was het land goed in te vullen, stond op België i.p.v. Nederland.

tevreden correcte levering

algemeen tevreden van de service en levering.

Perfect geholpen

Toen ik belde hebben ze even met mij meegedacht en een alternatief aan geboden werkt top bedankt

Snel geleverd mooi product

Duidelijke site Prijs kwaliteit verhouding goed Snelle levering Erg blij heb ook al eerder zaken besteld naar goede tevredenheid

Keurig

Vlotte afhandeling

Voldoende opvolging van de bestelling tot en met het versturen. Snelle afhandeling.

Prima geregeld!

Eenvoudig bestellen, juiste product en snel geregeld!

De sterren zeggen genoeg.

snelle en complete levering.

Een geweldig bedrijf om zaken mee te doen. Ze denken heel erg met je mee en geen moeite is te gek. Ik had LED aanhanger verlichting gekocht maar de verlichting was niet sterk genoeg. Zij hebben vervolgens kosteloos een andere set lampen opgestuurd om te kijken of dit beter zou zijn. Dit bracht ook geen oplossing en ze hebben alles weer teruggenomen. Het terugsturen kostte mij helemaal niets en de aanschafprijs van de LED lampen kreeg ik in zijn geheel terug. Als ik ooit nog wat nodig heb voor een aanhanger haal ik het hier!!

Via "chat" werd mijn bestelling direct afgehandeld en levering volgde snel!

Gewoon goed

gewoon goed en snel

snelle service en correct geleverd

Snelle levering!

snelle levering en goed advies

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.