Gewoon uitstekend!!!

Besteld en geleverd als beloofd. Meer moet dat niet zijn!!

Prima product voor een goede prijs

Goede koop voor weinig geld en een snelle levering

goede kwaliteit

snel levering en goede kwaliteit

Prima service!

Snelle levering, heel overzichtelijke website, schappelijke prijzen!

Snelle levering en super service

Mijn bestelling geplaatst om 17:30 uur. Wat vergeten... middels whats app contact gezocht en binnen 1 minuut antwoord. De extra spullen zijn nog toegevoegd waardoor er maar 1 verzendkosten zijn. Super!

Prima, maar er mist wat info

Bestelling en bezorging was niets op aan te merken. Alleen staat bij de specificaties van een kabel niet de totale dikte vermeld, waardoor niet duidelijk welke grote de bevestigingsclips moeten hebben.

Perfect , snelle levering

prima service, snelle levering

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering.

Goede service en snelle levering

Het was allemaal goed

uitstekend

Alles wat ik zocht gevonden op de site, aan goede prijs.

Buitengewoon goede en snelle service!

Ik had nieuwe banden nodig voor de vouwwagen. Ik was er wat laat mee maar ze waren gelukkig met een dag al binnen. Door mijn eigen onoplettendheid had ik de verkeerde banden + velgen gekocht. Gelukkig kon ik nog net voor sluitingstijd bellen en ben geweldig geholpen! Met de ophaal service van PostNL kon ik de volgende morgen vroeg de juiste banden ophalen bij een PostNL punt in de buurt. Dus snel wielen gewisseld en de vakantie kon beginnen. Bijzonder veel dank aan AanhangwagenDirect! Erg prettig dat telefonisch contact mogelijk is. Dit in tegenstelling tot menige webshop.

Geweldig!

Een geweldig bedrijf dat de ervaring van de klant voorop stelt. Ik had led lampen gekocht maar deze gaven erg weinig licht ten opzichte van de normale lampen. Zij hebben mij hierop kosteloos een ander paar gestuurd zodat ik kon kijken of die beter waren. Toen ook daar niet voldoende lichtopbrengst uit kwam hebben ze alles teruggenomen en de gemaakte kosten (zelfs die van het verzenden!!) teruggestort. Het heeft mijn verwachtingen enorm overtroffen.

Gewenste product en snelle goede levering met goede prijs kwaliteit

Goed en snel geleverd

Op en top service

Zeer snelle en duidelijke afhandeling van het bestelde product, wat 100% aan de verwachting voldeed.

Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering

Prima samenwerking!

Ruim assortiment, goede prijs en snelle levering! Bij problemen en/of vragen een goede klantenservice!

Goed product,

Prima product en een zeer snelle levering

Goed geholpen met zoeken naar het onderdeel

Snelle levering en goed advies

Alweer op tijd

Alweer op tijd geleverd echt toppie

Snelle levering en word goed op de hoogte gehouden van de status van het pakket. Al met al goeie service.

Alles keurig geleverd.

Zoals boven alles keurig geleverd en ook nog snel. Ik ben zeer tevreden.

Mooie persoonlijke oplossing geboden

snel en goedkoop

snel geleverd

top zoals altijd

goede service, levering correct en snel, chat website ook top

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.