Snel en goed

Product werd snel geleverd, zat netjes verpakt en voor een redelijke prijs.

super, en snelle levering ook naar belgie

super, en snelle levering ook naar belgie

Top bezorgingstijd ook voor België

Wel niet de goedkoopste, maar wel goeie levertijd en dus is het niet nodig om naar een andere winkel te gaan waar dan weer veel tijd in gaat zitten.

Prima en duidelijk

Op voorraad, om 17:50 besteld, volgende dag net bezorgd. Prima en zoals aangegeven.

Snelle levering!

Snel en goed

Geleverd volgens afspraak volgende werkdag super

Goeie en snelle levefing

Ga zo door

Goed product, snel geleverd.

Goed en snel

Goed en snel

Goed geholpen geweest en vlotte levering

Positief

Het materiaal werd vlug geleverd,was degelijk verpakt en voldeed zeker aan wat de site beloofde.

Snelle en correcte levering! Chapeau!

De echte vandaag besteld morgen in huis garantie !

Uitstekende service en kwaliteit

Supersnelle levering, goede kwaliteit en service..!!

Keurig geregeld en snel

Ik had nieuwe verlichting nodig en heb dat besteld Toen ook nog nieuwe spatborden Ze waren wel zo slim om het in 1 verpakking te doen Super 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Wietse kuipers Oosterhesselen

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed en diep assortiment. Ik zocht iets redelijk specifieks en aanhangerdirect had wat ik zocht. De volgende dag werd het al geleverd.

Uitstekende afhandeling

Alles in orde en correcte afhandeling

Uitstekende service

Geen gedoe met retouren. Kan gebeuren zeggen ze dan en sturen direct vervangend artikel met vooringevulde retouretiket. Dat is meedenken en top service. Kwaliteit van de artikelen was dik in orde. Verzend kosten voor kleine artikelen kan wel iets lager denk ik (nummerplaat klemmetjes kunnen best door de brievenbus) Goeie website, zeer uitgebreid assortiment. Dank voor de service.

Slechte Buffalo wielklem

Buffalo wielklem circa 1 jaar geleden voor € 121,55 gekocht. Al snel liep deze vast, maar was na herhaaldelijk smeren steeds moeizamer in beweging te krijgen. Nu volledig geblokkeerd en na emailcontact geen behulpzame advisering vanuit aanhangwagendirect.nl . Let bij aankopen bij Aanhangwagedirect.nl op, want zij geven slechts kort garantie op producten, zie voorwaarden: "Op alle door ons geleverd onderdelen zitten 6 maanden garantie."

Achterklep kabels besteld, snelle levering, solide materiaal.

Goede, snelle en nette levering!

Alles werd goed aangeleverd en netjes verpakt! Duidelijke factuur👍🏻

Geen opmerking

Snelle levering doen wat ze beloven.

Snel en goed

Snel geleverd, goede product!

Nette levering, zeer goede communicatie

Vandaag 2 banden op velg geleverd gekregen. Vanaf moment 1 keurig op de hoogte gehouden. Zelfs ondanks de mail over de drukte en vakantie een snelle levering. Super!

Jullie maken waar wat jullie beloven!! Bezorgt op de afgesproken dag en tijd!

Keuring verpakt. Precies wat ik nodig had.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.