Duidelijk en snelle levering!

Duidelijk en snelle levering!

Producten zien er prima uit.

De bestelde producten zijn snel geleverd tegen een goede prijs. Helaas 1 component kon door de afmetingen helaas niet gebruikt worden. Retourneren op een professionele wijze zonder problemen.

Fijn bedrijf met snelle levering

Dankzij de duidelijke en overzichtelijke website heb ik eenvoudige de juiste banden op velgen besteld en deze binnen 24 uur geleverd gekregen. In de doos trof ik ook nog een bandenspanning tabel aan. Als ik nog meer nodig heb voor mijn aanhanger zal ik het zeker bij dit bedrijf bestellen.

Deze mensen komen hun afspraken na!

Mijn bestelling is perfect afgehandeld en helemaal op tijd!

Top, snelle levering en reactie op vragen.

Top, snelle levering en reactie op vragen. Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde!

Zeer snelle levering, goede service en vriendelijk personeel

Op dinsdag banden op velgen besteld, woensdag al binnen. Donderdag erachter gekomen dat ik de verkeerde besteld had. Telefonisch contact opgenomen om 17.30 en binnen 10 minuten waren de juiste banden besteld en de oude konden teruggestuurd worden.

zeer goede service, snelle en correcte afhandeling ondanks eigen fout

zeer goede service, snelle afhandeling ondanks dat ik een verkeerd disselslot had besteld. deze is geretourneerd en ik kreeg een creditnota binnen 3 dagen. goed advies gekregen over een goed passend slot.

Zeer goede service , en eerlijke prijzen

In het weekend besteld , en dinsdag geleverd in België , dat is wat ze noemen snelle service . Zou ik er terug bestellen ? jazeker . En zou ik deze shop aanraden aan vrienden en kennissen ? jazeker . Zou zeggen , doe zo verder , Gr, Cyriel.

Zeer goede service en snel geleverd

Keurig de juiste producten op de beloofde aflevertijd geleverd.

keurig de juiste producten op de beloofde aflevertijd geleverd.

Snel en correct

Overzichtelijke webstore. Door een duidelijke beschrijving en voorziene tools kan een leek snel en met een gerust hart de juiste onderdelen bestellen. Indaks het feit dat hat bedrijf gevestigt is in het noorden van nederland, werd de bestelling binnen de 48 uur geleverd. In Belgie. Top

Niks op aan te merken en

Snelle en correcte levering...goed materiaal zoals aangegeven.

PROFESSIONELE BEDIENING EN SNELLE LEVERING

SNELLE SERVICE HEEL GOED MATERIAAL

Prima product, snelle levering

Product was precies zoals verwacht en mooi snel geleverd

Redelijk

Was zeer snel geleverd, alleen niet op de aangegeven dag

Goede service en snelle levering

Materialen besteld maar helaas niet alles op voorraad , maar werd gelijk telefonisch op de hoogte gesteld .

Topservice

Nieuwe banden laten plaatsen en verlichting laten repareren. Personeel is deskundig, vriendelijk en helpt tot het probleem opgelost is. Echt heel goed geholpen!

Super service en zeer snelle levering

Besteld om 17.00u en dag erna om 1200u geleverd, materiaal degelijk en zoals omschreven, montage zeer eenvoudig. Top deal.

top bedrijf

Duidelijke omschrijving en e.v.t. tekening met maatvoeringen bij de artikelen en een zeer snelle levering.

Prettige, overzichtelijke website.

Naast een prima assortiment zijn de producten zeer zeker acceptabel geprijsd. De omschrijving en de keuzehulp (welk artikel heb ik nodig en wat is het verschil met het andere?) met een duidelijke uitleg. Wel zo handig!

Top prijs, snelle levering en goede service!

Meestal sluit een goede prijs een snelle levering of service uit. Maar het werd allemaal waargemaakt!

Goede prijs en supersnel geleverd

Goede service, snelle levering

Snelle en adequate reactie op mails

Goede service en leveringen

Snelle levering, goede klantenservice. Goede prijs kwaliteit verhouding

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.