Pluspunten

Goed product, snelle leveringen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze kunnen zeer goed verkopen en beloven! Maar nakomen van de afspraken of een door hen veroorzaakt probleem oplossen staat niet in hun woordenboek. Men gaat vol in de aanval als je op hun tekortkomingen wijst.

* UPDATE 11-4. Het bedrijf AanhangwagenDirect .nl is het niet eens met mijn review. Nu zou ik zelfs de problemen hebben veroorzaakt. Ik zou aan zelfreflectie moeten doen en ASAP de review intrekken. Dit schreef men: "Alle reviews worden zonder ons toedoen gewoon online geplaatst en u weet heel goed dat u mede verantwoordelijk bent voor de ontstane vertraging, een stukje zelfreflectie zou u sieren." Het bedrijf leverde dus een nieuwe aanhangwagen zonder registratie papieren (Waar overigens oom voor betaald is) Door fouten aan de zijde van deze verkoper hebben wij een maand moeten wachten op papieren van de aanhangwagen. En dat zou onze schuld zijn? Wat een rare vogels daar bij AanhangwagenDirect.nl ! Wij hebben gevraagd om compensatie voor de tijd dat wij een aanhangwagen moesten huren omdat onze aanhangwagen onbruikbaar was. Zelfs een leenaanhanger was niet bespreekbaar. De poging tot afkoop met een gratis slotje hebben wij uiteraard afgewezen. Wij vragen nu de rechtbank hier tussen te komen. Een advies aan de Directie: gooi er eens een cursusje klantencontact tegen aan. dat scheelt een hoop gedoe. EINDE UPDATE Vooral de arrogante houding van het personeel van dit bedrijf is niet meer van deze tijd. Ik vraag mij dan ook af hoe het komt dat de reviews dit anders weergeven. Kennelijk wordt er selectief omgegaan met de reviews. Ze zijn goedkoop, maar dat heeft dus wel een keerzijde. Verwacht niet dat je normaal wordt behandeld en pas goed op of je geen loer gedraaid wordt

Pluspunten

Duidelijke site, met duidelijke gegevens over de producten. Prijs/kwaliteit super. Vrijdagmiddag besteld, levering van de wielen op zaterdag 13.00 uur

Pluspunten

Super snel!

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

alles goed geregeld

zou het niet weten besteld andere binnen

2 sterren: slechter dan verwacht

Na de bestelling afgerond te hebben kreeg ik door dat mijn spullen 13 april zou binnen komen dus zit ik er op te wachten en on twee uur veranderd het ineens in 14'april. Dit was erg irritant.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke website.

Pluspunten

Super duidelijk, heel vlotte levering zoals verwacht!

Pluspunten

Snelle reactie en levering. Top!

Pluspunten

twee velgen met band besteld en vlak erna mail gekregen dat de bestelling in behandeling was. en zoals belooft de volgende dag geleverd. GOEDE SERVICE HOUDEN ZO ! over eventuele service na verkoop kan ik nog niet oordelen want die heb ik nog niet nodig gehad.

Pluspunten

snelle en correcte levering.

Pluspunten

Perfecte deal : een aanrader

Pluspunten

alles is vlot en perfect verlopen en geleverd zoals vermeld werd. zeer tevreden dus.

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Komen afspraken na. Producten goed verpakt.

Pluspunten

Levering snel en goed

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijs, materialen kunnen retour. top.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.