Gewoon goed en snel.

Geen opmerkingen

Goede kwaliteit van bestelde artikel.

Snelle en correcte levering!!!

Website is overzichtelijk. Bestellen en betalen is simpel. Communicatie m.b.t. Levering is perfect

Alles prima

De u-strop 2stuks zijn precies zoals omschreven en snelle levering

Goede snelle levering

Prima onderdelen voor de aanhanger. Snelle levering zodat we snel de aanhanger weer kunnen gebruiken

Snel geleverd goed en niet duur.

snelle levering, prima prijs

Dinsdag besteld, woensdag in huis. Dat hoor je wel vaker, maar hier klopt het ook echt. Helaas paste het neuswiel niet, 8mm te breed waardoor de splitpen er niet meer in ging. Dat was me op de website niet duidelijk geworden. Gelukkig waren de uiteinden van de naaf waren van kunststof en kon ik met de houtvijl in een paar minuten het wiel passend maken. Degelijk wiel voor een goede prijs.

Prettige afhandeling en prima service en snelle levering Mvg frits

Snelle levering prima service

Kon goed advies geven en snelle service.

Super tevreden !

De juiste onderdelen werden super snel geleverd !

Dik in orde

Slot nodig voor mijn 50 jaar oude caravan , werd telefonisch geïnformeerd welke mogelijkheden er waren . Prima bedrijf staan je met kennis en service direct bij en leveren geheel op afspraak .

Gewoon aan afspraken houden en geen gedoe.

Gewoon aan afspraken houden en geen gedoe. Netjes geleverd met n betrouwbare pakketbezorger

Bestelling zeer snel in huis

Zeer snel in huis me bestelling

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijk website waarbij zoeken soms wat 'lastig/onduidelijk' in te stellen is. Snelle levering die goed verpakt is.

Snelle levering, gunstige prijs, duidelijke website

Prima materiaal en snel geleverd

Prima materiaal en snel geleverd

snel en netjes

Het was de volgende dag al geleverd

Goede ervaring

Ik zat te sukkelen met de betaling: hoe los ik dat op ? Hulp gevraagd en gekregen en daarna lukte het wel, wonderwel.

Perfect!

Zeer snelle levering en algehele service Zeker een aanrader!!

groot assortiment en prima service

helaas had ik het verkeerde besteld maar geen probleem. Gewoon teruggestuurd en de goede spullen kunnen bestellen. Alles binnen een week geregeld.

Nette spatborden

Snel besteld en in huis makkelijk te monteren

Solide materiaal en nette prijs

Snelle levering, materiaal is prima en tegen een nette prijs

Super service

Super service snel verzonden goed te volgen en product voldeed aan de verwachtingen!

Zeker een aanrader voor iedereen

Zeker een aanrader voor iedereen Ik heb een aanhangwagen besteld en gekregen volledig naar mijn zin wat kan er mooier zijn in het leven dan dit zeer mooie afwerking met topkwaliteit gemaakt over alles goed nagedacht gewoon weg een super team Ik kan het niet anders noemen plus op tijd geleverd ik zal zeggenDoe zo verder en vriendelijk bedankt voor mijn mooie aanhangwagen

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.