Snelle goed verpakte levering.

Artikelen voldoen aan de verwachtingen en het wordt snel geleverd.

Alles perfect

Product was gemakkelijk te vinden. 's-avonds besteld en de volgende dag om 09:00 binnen .

Snelle levering/goede chatservice.

Via de chat productspecificaties opgevraagd, aan de hand hiervan desbetreffend product besteld. Goede service en snelle levering! Ga zo door!

Goede uitleg snelle verzending

Snel antwoord op je vragen En dag nadien was het er al

kloppende website en snelle levering.

Precies wat ik nodig had

Goed neuswiel voor mijn caravan, en snelle levering

Fantastische service!

Er wordt snel gereageerd en geadviseerd op vragen en de levering gaat supersnel!

Professionele firma !

Correcte en aangename klantenservice. Voor herhaling vatbaar. Grtz. Koen.

Goede website met duidelijke info

Super snelle verwerking van de bestelling ! S 'avonds rond 17u besteld in Nederland de dag erna 18u geleverd in Belgie . Das SUPER kon dezelfde dag terug de baan op met de aanhangwagen !

tevreden

ben geheel tevreden: over de producten en de levering

Perfect!

Degelijk net en correcte vlugge levering.

Correcte en snelle levering

inderdaad heel snel in huis en ik kon het de volgende dag al gebruiken

snel een goed

snel en goed

Snelle levering.

Snelle levering.

Uitstekend advies en snelle levering

Goed advies ontvangen en vervolgens makkelijk te bestellen. Zeker aan te raden als je on onderdelen zoekt.

snel goed en voordelig

Zoals beschreven!! top bedrijf

snel en correct geleverd !

Via internet was ik op zoek naar een specifiek onderdeel en kwam op de website van dit bedrijf terecht. Besteld en uit voorraad leverbaar was het dus snel bij ons afgeleverd.

Zeer snelle correcte levering

Zeer snelle correcte levering

Top, vriendelijk medewerkers

Prijshuur voor motor aanhangers is prima. Echter nergens goedkoop gevonden. Top bedrijf. (Aanrader )

Prima en netjes afgehandeld.

Netjes en

Goed, duidelijke website

En komen afspraken na.

Goede site snelle levering met track en trace

Goede site met voldoende assortiment Levering en communicatie hierover is uitstekend Misschien het assortiment iets uitbreiden. Heb nu een lier boegsteun van Pega moeten bestellen bij een concurent

Goede spullen voor een nette prijs en een vlotte bezorging.

Had graag nog iets meer keus gehad in de lengte van de spanbanden.

Een snelle levering

goed verzorgd en een vriendelijke bezorger

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.