Ruime keuze

Ruime keuze en goed geholpen Zelf opgehaald

Prima service.

Na ontvangst van de bestelling bleek een artikel toch net niet te passen. Dit is snel opgelost door toezending van een ander artikel op dezelfde dag als het geretourneerd artikel bij hen binnenkwam. Klasse!

Geweldig product. Echt plug and play. Geen enkel probleem met installeren.

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en goedkoper dan de concurrenten. Alleen zou je van een webshop verwachten dat het ook op zondag verstuurd wordt.

Vlotte verzending

Snelle afhandeling van de bestellingen

nog niet kunnen testen

Snel bezorgd in stevige verpakking. Het lijkt mij een uitstekend product.

geen klagen

goed, geen opmerkingen

Prima geholpen en vraag snel beantwoord.

Voor twee aanhangers verlichting besteld en netjes geleverd en goed verpakt. Verder als ik weer spullen nodig heb dan bestel ik weer hier.

Goed product, scherpe prijs, en snelle levering

Uitstekend, ook prima communicatie via de chatbox op de site

Snel uitgevoerd, correct geleverd, goede kwaliteit

Goede kwaliteit en supersnel geleverd!

Duidelijk aangegeven dat het op voorraad is en via de mail direct factuur en pakket te volgen. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Snelle levertijd en gekregen wat ik had besteld.

Prima website, goed bedrijf.

Slechte sevice

Disselslot besteld en ging na 2 x gebruiken niet meer open. 2 maanden oud lag aan de gebruiker ik had hem moeten smeren. Communicatie bot en kortaf. Na zelf de verzendkosten te mogen betalen voor het terugsturen. Kreeg ik doodleuk het slot retour gestuurd. Terwijl ik had gevraagd voor een nieuwe of het geld retour. Zeer zeer zeer slechte service.

Supersnelle levering, top!

Eenvoudig online besteld en snel geleverd!

Correcte en snelle levering

Snelle en correcte levering

Goed voor goede prijs

Goed bedrijf, snelle levering, scherpe prijzen

de juiste spullen en snel bezorgd

De juiste spullen , nette prijs en snel bezorgd , dus een prima ervaring .

Snel geleverd, prima prijs!

Snelle levering prijs kwaliteit oke

Prima service en levering

Snelle service en prima kwaliteit.

Tot de volgende keer. Bij aanhangwagen direct bestel ik zeker weer.

Alles perfect verlopen

Reeds een paarkeer iets besteld bij aanhangwagendirect, en alles altijd vlotjes verlopen

Altijd goed

Gewoon lekker vlot geleverd, doen wat er beloofd wordt.

Makkelijke site,handig

Goede prijs en kwaliteit

Aanrader vlotte versturing

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.