Super l

Zeer snelle levering en accuraat personeelsleden in de klantendienst.

supper

supper snel geleverd, en een foutje in de bestelling was na een telefoontje ook weer snel opgelost, ikzal hier zeker vaaker terugkomen.

Mooie aanhangernetten

Prima netten voor de aanhanger en bedrijfsauto met een nette prijs

De bestelling werd snel geleverd en was helemaal naar wens

super.. correct, snel, goedkoop

snelle en correcte afhandeling waar je zonder "account" aan te moeten maken aankopen kan doen als gewone klant…super !!

Snelle levering, goede prijs.

Voor 18.00 uur besteld is hier inderdaad de volgende dag geleverd. Daarbij goed assortiment voor een goede prijs kwaliteit.

heel fijne ervaring

Mijn vraag om twee bestellingen die ik door mijn eigen vergissing apart had gedaan op zelfde dag werden onmiddellijk samengevoegd en daarbij werden de verzendkosten ook terugbetaald wat zelfs niet de vraag niet was.

uitstekend

netjes op tijd geleverd,goed product

Goede prijs snelle levering

snel bezorgd, goed produkt

zeer degelijke service

zeer snelle levering, bij beschadiging van een product zeer goede service

Goed spul en snel geleverd

Sjorbanden voor autotransport gekocht. Dag na aankoop geleverd en dag daarna gebruikt. Goed spul en snel geleverd!

Snel, goed verpakt en precies zoals op de website!

Snel, goed verpakt en precies zoals op de website!

snelle bestelling

de producten goed ingepakt prima

Gemakkelijk besteld voor een goede prijs

Vorige week onderdelen voor mijn aanhanger besteld op de gemakkelijke webshop. De prijs is goed en de onderdelen zijn snel geleverd.

Snelle levering.

Snelle levering. Alleen sommige schroefjes hadden een slecht uit gefreesde schroef op.

Goede prijzen ruim assortiment en een snelle levering

Prima ervaring. Snelle levering. Gekregen wacht ik verwachte. Top.

Zeer goede ervaring, bestelde goederen zoals omschreven en zeer snel ontvangen. Ik raad ze zeker aan!

Tevreden

Nvt

Alles correct en naar wens geregeld

Zowel het produkt als de afwikkeling ervan is met de uiterste zorg very open.

Snel geleverd, keurig verpakt

Zoals ik al zei, snel geleverd, keurig verpakt

als vanouds

doen wat ze beloven

Super service

Prima service en vlotte levering

Zeer snel en komen duidelijk datgene na wat ze beloven.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.