Snelle levering en prima product

Toppie Toppie

Makkelijke bestelsite vlotte levering

Goed omschreven artikelen op de bestelsite Maar bestelde een alko onderdeel zoals het omschreven stond Maar kreeg een ander merk geleverd wat met dezelfde maten

prima reserve wiel (velg+band) met bevestigingsbeugel; snelle levering tegen faire prijs

prima kwaliteit + service

Ik heb ontvangen wat ik verwacht had

Levering volgens afspraak op tijd

heel snelle juiste levering

heel snelle en juiste levering

Snelle levering .

Prijs goed en snelle levering en info oké

Goede kwaliteit, op tijd geleverd.

Eerst ergens anders een goedkope besteld. Deze boothoes met juiste maatvoering op website vermeld. Mooi product

Precies wat ik zoek

Perfect; snelle verzending

Snelle levering, top kwaliteit!

Donderdag besteld, vrijdag bestelling binnen. Waren een slot vergeten maar super klanten service zorgde ervoor dat het zaterdag binnen had! Erg tevreden met de spullen!!

Keurig bestelproces, mooi assortiment

Prima website, scherpe prijzen

In één woord geweldig

2 banden met velgen besteld. Volgende dag binnen . Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Voor herhaling vatbaar

Perfect en snel

Super! Precies wat we zochten.

Er werd zelfs meer bij geleverd dan we verwacht hadden. We kochen U vormige bouten, maar we kregen ook de moeren en verstevigings plaatsjes er bij. Echt super!

Zeer snelle en goede afhandeling van mijn bestelling

Heel tevreden klant

Goed materiaal tegen een goede prijs

Goedmateriaal, nette prijs en snelle, correcte levering! Voor herhaling vatbaar!

Top voor elkaar.

Goede en duidelijke site. Telefonisch ook goed behulpzaam.

Zeer tevreden.

Deze Al-ko Koppeling is exact identiek aan de oude, met uitzondering van de upgrade. De nieuwe koppeling heeft nu een indicator, deze geeft de mate van slijtage weer bij het sluiten van de koppeling.

Goede service, doch niet aangeboden door Post.Nl en direct naar afhaalpunt was niet de afspraak …

goed en goedkoop

Dit is de tweede keer dat ik hier iets bestel. Vergelijkbare producten gezocht op andere sites maar kwam toch weer goedkoper hier uit. 1ste keer een kabelboom en wat wisselstukken besteld, netjes verpakt en correct geleverd. Nu een koppeling besteld, gemonteerd en aanhangwagen is zo goed als nieuw. Goeie internetwinkel

Super service.

Bestellen betalen en morgen volgens afspraak in huis supper toch.

De bestelling is tijdig en volgens afspraak geleverd.

Het e.e.a. is correct naar volle tevredenheid afgehandeld, waarvoor onze dank.

snel en goed

gezocht, gekocht en bezorgd.

Alles top geregeld

Bestelling was compleet en de andere dag in huis.

Goede informatie ruime keus snelle levering

Supersnel geleverd

Aanhanger verlichtste besteld. Volgende dag in huis… zo hoort het!

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.