Goede service, snelle levering.

De bestelling kon nog op mijn verzoek omgezet worden (ander disselslot). De levering was al op zaterdag ipv de dinsdag die ik had aangevinkt.

snel geleverd

top service

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Op zoek naar een groot aanhangernet voor de grote aanhangwagen die we hadden gekocht kwam in uit bij Aanhangwagndirect.nl. Meteen ook enkele andere aanhangwagenonderdelen besteld. Alleen geen U-bouten voor de spanbanden. Die waren elders in dezelfde uitvoering veel goedkoper.

Supersnelle levering

Twee wielen besteld voor onze aanhanger, compleet met velg en gebalanceerd. Ze zijn supersnel geleverd en we zijn er heel tevreden mee.

Correct

Juiste levering , komt volledig overeen met bestelling .

Correct

Juiste levering , komt volledig overeen met bestelling .

de verwachtingen zijn volledig ingevuld.

product + prijs 100% in orde. Leveringstijd 100 % in orde....... Wat kan een mens nog meer verwachten

Goed geleverd waar ik om gevraagd heb.

Na een aantal vragen waar zeer snel op gereageerd werd. Heb ik de benodigde spullen besteld en die een dag later ontvangen.

gewoon snel en goed

Gewoon goed en snel!

Netjes en snel geleverd

Snelle levering, prima materiaal

Prima site, alles top.

Degelijke Stabilus oploopdemper voor BPW ZAF 2.0-2 oplooprem.

uitstekend.

Snelle levering , is zoals beschreven

Geweldige en snelle service

Supersnelle levering, al diverse malen besteld en altijd prima geregeld. Er was één keer een onderdeeltje vergeten bij het inpakken van de bestelling, dit werd meteen nagestuurd. Echt een aanrader voor het bestellen van onderdelen!

Snelle levering en goede kwaliteit

snel levering, service , vriendelijk en duidelijk in communicatie

snel levering, service , vriendelijk en duidelijk in communicatie

Gewoon goed

Perfect verlopen.

Niets op aan te merken, alles prima verlopen. Lamp gekregen die beschadigd bleek, contact opgenomen en me verteld dat er een nieuwe werd opgestuurd. Top service

Wat ze beloven komen ze na.

Volgens afspraak op tijd bezorgd. En netjes verpakt zonder schade. Het product is natuurlijk ook super.

Keurig en zeer snelle levering

Zeer snel en keurig geleverd

Keurig geholpen aan de telefoon

Had wat besteld maar was niet goed gegaan 1 telefoon en was op gelost

Prima product en snelle levering!

Prima product!

Ik had verkeerde maat kabel besteld, maar kon dat kosteloos retourneren

Snel en prettig

Prima geregeld en super snel

Prims

Snel geleverd en prima in orde

Alles dik op orde.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.