Snel en adaequaat

Ruim assortiment, vriendelijke medewerker aan de telefoon bij vragen

prima winkel om aanhangeronderdelen te kopen

Al meerdere keren hier onderdelen gekocht. Prima winkel voor de aanhangeronderdelen. Ik zou het wel handig vinden als erbij wordt gezet welke ledverlichting er problemen geven met canbus, en welke niet. Achteraf heb ik verlichting gekocht die daar niet geschikt voor was, waardoor er een kastje tussen moest, of er weerstandjes tussen moesten worden gesoldeerd. Solderen was de goedkoopste optie, echter wilde ik graag alles met connectoren, dus moest er een kastje tussen van € 93,-. Dat had ik graag van tevoren geweten.

ouderwets goed !!

Goede communicatie ook als het even niet mee zit. Doen hun uiterste best om daarna te herstellen

Prima spullen.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd. Prima bedankt.

Site, product, prijs en levering perfect.

snelle levering en makkelijke site om producten te vinden .

top

goede service en snelle levering!

Toch optijd binnen gekregen bedankt manne

Zeer snelle levering goede service

blij met de bestelde producten en zeer snelle levering top

Vond precies wat ik zocht.

Super service, snelle levering

Zondag besteld, dinsdag afgeleverd.

Prima website met goed aanbod

Goed spul, niet duur en snel geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs

Super snelle levering. Heb dit gedaan voor een echtpaar van 80 jaar die nog volop met de caravan touren.

Goed!

Prima product!

Fijne stekker voor schuifklemmetjes. Makkelijk te vervangen als deze weer uit elkaar zou vallen.

Prima stekker

super tevreden!

Mijn bestelling werd zeer correct en snel behandeld. Snelle levering naar België!

Perfecte service en levering

Goed en snel geleverd.

Gewoon goed.

is goed

zeer tevreden

snelle en correcte levering

snelle service, goed materiaal

snel geleverd, degelijk materiaal en handige website om te bestellen.

Snel geleverd tegen scherpe prijs.

Heb een kettingslot besteld wat keurig verpakt snel geleverd is tegen een scherpe prijs. Helemaal top.

Doen wat ze zeggen. Zonder dat ze zegen 'We beloven'

Zoals het hoort. Klasse!

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.